EXCLUSIV | Victor Piturca a dat verdictul dupa victoria zdrobitoare a Italiei! Ce l-a surprins si care sunt partile negative ale partidei

Fostul selectioner al nationalei nu a vazut cu ochi buni prestatia formatiei Turciei.

Invitat permanent al PRO TV-ului pe toata durata Campionatului European, Victor Piturca si-a intrat in paine si a dat verdictul dupa primul meci al turneului, Italia - Turcia, castigat de formatia pregatita de Roberto Mancini, 3-0, in urma unei dominari totale pe care au impus-o inca din primele minute ale partidei.

Pitruca i-a criticat pe jucatorii turci pentru cum s-au prezentat si spune ca trebuie sa prezinte o alta atitudine, iar pentru formatia invingatoare a avut doar cuvinte de lauda.

"Turcii au fost de nerecunoscut, pe cand italienii au fost extraordinari. Asta e frumusetea fotbalului. Sunt seri si seri. Ma gandesc si la lucrul asta, fiindca e imposibil de crezut ca jucatorii turci sa se comporte in maniera asta. Nu au atacat, s-au aparat grupat, cu toata echipa. Putem spune, totusi, ca Italia e extrem de puternica in momentul asta. Mancini a reusit lucruri extraordinare", a spus Victor Piturca dupa meciul de debut de la Euro 2020.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies