Nebunie in prima repriza la Euro 2020! Italienii au cerut patru penalty-uri, insa arbitrul nu a acordat nimic

Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 11 Iunie 2021, 23:16
Data actualizarii: Vineri 11 Iunie 2021, 23:29

Prima partida de la Campionatul European a inceput cu ritm, iar Italienii au avut motive de nemultumire la adresa arbitrului in prima parte.

Chiar daca a fost considerata echipa oaspete, Italia a evoluat pe teren propriu, la Roma, iar asta i-a facut pe baietii lui Mancini sa controleze jocul si sa preseze poarta adversa in prima repriza. Nationala Turciei a preferat sa se apere, uneori in mod disperat, iar fazele controversate nu au lipsit.

Italienii au cerut penalty de nu mai putin de 4 ori, ultima data fiind intr-o situatie foarte clara, in care fundasul turc a atins mingea cu mana, insa Danny Makkelie a facut semn ca partida poate sa continue, asta dupa ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR, care l-au informat ca nu se impune acordarea unui penalty.

Totusi, arbitrul de centru este de apreciat pentru maniera foarte libera in care a ales sa oficieze partida, fapt care a permis o cursivitate sporita a jocului, chiar daca nu au fost ocazii foarte mari de gol, spectacolul va fi garantat mai devreme decat mai tarziu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!