Se intampla si la case mai mari, nu doar la noi! Germania, furioasa dupa ce a fost anuntata ca nu se poate antrena pe Wembley. Motivul este incredibil

Germania Anglia Euro EURO 2020 Wembley EURO
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iunie 2021, 18:31
Data actualizarii: Duminica 27 Iunie 2021, 18:48

Germania nu va putea efectua antrenamentul oficial pe Wembley.

Motivul este acelasi care a determinat-o pe Austria sa-si anuleze antrenamentul oficial de pe Arena Nationala: ploile au deteriorat suprafata de joc.

Potrivit informatiilor furnizate de UEFA, ploile care au cazut zilele acestea in cantitati mari in Anglia au deteriorat suprafata de joc, motiv pentru care Germania nu va putea efectua antrenamentul oficial pe Wembley, inainte de confruntarea cu Anglia.

UEFA a luat decizia de a proteja gazonul inainte de joc, motiv pentru care i-a refuzat Germaniei traditionalul antrenament pe stadionul gazda inainte de meci.

Hotararea luata de organizatorii Euro 2020 i-a infuriat pe nemti, care isi doresc sa se acomodeze cu suprafata de joc inainte de duelul cu marea rivala, Anglia.

Meciul Anglia - Germania se va disputa marti, de la ora 19:00 si va putea fi urmarit la PRO TV si pe VOYO.RO. Cele mai tari faze vor putea fi revazute pe sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!