Franta EURO

Francezii, revoltati de conditiile din optimi! "Biletele sunt peste 500 de euro, escala e de 13 ore!" Cati vor ajunge pe Arena Nationala

Franta - Elvetia e luni, de la ora 22:00. Optimile de finala se vad pe PRO TV si pe VOYO! Partida este liveTEXT si pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iunie 2021, 12:11
Data actualizarii: Duminica 27 Iunie 2021, 12:15

Multi dintre suporterii "albastrilor" nu vor mai ajunge la Bucuresti, din cauza costurilor prohibitive si a conditiilor de transport.

Unul dintre membrii influenti ai organizatiei de suporteri "Irrésistibles Français" a descris drept un cosmar logistica deplasarii la Bucuresti. Multi dintre suporterii care au deja bilete au trebuit sa renunte la meci din cauza costului prohibitiv al excursiei: "Ne asteptam ca pretul biletelor de avion sa creasca, dar e absurd. Acum costa intre 500 si 550 euro, iar de obicei sunt de 5 ori mai ieftine. Nici macar n-avem zboruri directe, iar escala din Turcia dureaza 13 ore", a spus unul dintre fani.

Si problemele nu se opresc aici: "La intoarcere ne asteapta si 7 zile de izolare cel putin. Nu vreau sa risc sanatatea familiei mele. Intelegem ca e o perioada dificila, dar UEFA pare ca nu cunoaste situatia."

 

Nici pentru viitor nu se intrevede o imbunatatire, chiar daca Franta ajunge in fazele finale, care se vor disputa pe Wembley: "Francezii nu au dreptul sa mearga in Anglia daca nu stau in carantina. E trist ca s-a ajuns aici", a concluzionat amar suporterul.

 

Doar 1.500 de fani francezi sunt asteptati pe Arena Nationala.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!