EXCLUSIV | "Uitati-va ce inseamna valoarea lui Grealish!" Victor Piturca, multumit de evolutia Angliei si de evolutia baietiilor lui Southgate

Campionatul European se vede in direct pe PRO TV si VOYO!

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 00:46
Data actualizarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 00:50

Victor Piturca s-a aratat multumit de evolutia Angliei, in special in prima repriza a meciului contra Cehiei, si l-a remarcat pe fotbalistul celor de la Arsenal, Bukayo Saka, care a avut un mare merit la golul marcat de Raheem Sterling.

"Anglia a fost in nota ei obisnuita. Cert e ca Cehia nu s-a ridicat la nivelul fizic de pana acum. Englezii au inceput tare, au ratat niste ocazii, au dominat prima repriza cu un fotbal placut. Soucek a fost cel mai bun de la cehi, am vazut ca a avut si cei mai multi kilometri alergati. Schick a fost astazi izolat

. El fiind jucator de forta, e cam greu cu Stones, Maguire. Scorul reflecta ce s-a intamplat pe teren, e corect. O sa vedem o faza de atac foarte buna a englezilor. Uitati-l pe Saka de unde pleaca. Soucek il pierde foarte usor. Vedem marcajul la cehi, care nu e rau, dar plasamentul nu e exceptional. Sunt 9 aparatori si 5 atacanti.

Uitati-va ce inseamna valoarea lui Grealish, care centreaza de langa doi fundasi. La Sterling, marcajul e foarte bun, dar vedem cum o simpla demarcare face diferenta. Saka ataca poarta, iar Sterling se duce pe spatiul liber de la coltul lung", a spus expertul PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies