GALERIE FOTO „Nu semnez pentru niciun egal!” „Veteranul” slovacilor s-a dat de gol înainte de meciul cu România

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 11:45
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 11:58

Slovacia - România va fi în direct și în exclusivitate la PRO TV și VOYO, miercuri, de la ora 19:00. Meciul se joacă la Frankfurt. 

La 37 de ani, Juraj Kucka evoluează la Slovan Bratislava și are gândul de a reuși, pentru a doua oară în opt ani, să contribuie la calificarea echipei naționale a Slovaciei în fazele eliminatorii ale Campionatului European de Fotbal.

Mijlocașul central anunță că slovacii abordează partida cu România la victorie și că nu ar fi tentat de nicio înțelegere referitoare la garantarea calificării printr-un rezultat de egalitate.

Kucka anunță că slovacii vor lupta pentru victorie

  • Slovacia - România e miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO. 
  • Meciul ne poate aduce a doua calificare în fazele eliminatorii ale unui campionat european, după succesul din 2000. 

„Dacă aș semna pentru un egal? Nu, nu semnez nimic! Mergem să luptăm pentru victorie,” a anunțat Kucka, în conferința de presă ținută în seara zilei de marți, 25 iunie. 

„Suntem profesioniști. Știm că un egal ne poate ajuta, dar asta nu înseamnă nimic. Vrem să jucăm în stilul nostru,” a întărit selecționerul Francesco Calzona, netentat să dea curs discuțiilor apărute în presa internațională. 

„Edward Iordănescu are o opinie grozavă despre echipa noastră,” s-a scris în presa slovacă

„S-au scris speculații în presa internațională, iar fanii au vorbit despre scenariul în care, dacă un rezultat de egalitate le ajută pe ambele echipe, atunci jucătorii se vor înțelege,” a scris Sportnet Slovacia.

„Edward Iordănescu are o opinie grozavă despre echipa noastră,” au adăugat slovacii, citându-l pe selecționerul României, care a spus următoarele: „Slovacia este una dintre cele mai bine organizate echipe de la acest campionat. Îmi asum ceea ce spun. Va fi o bătălie fizică și mentală,” a punctat Iordănescu. 

Edward Iordănescu are șansa unei calificări istorice în fazele eliminatorii ale EURO 2024. Deznodământul va fi aflat în direct la PRO TV și pe VOYO, miercuri, 26 iunie, începând cu ora 19:00. 


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!