Fostul fundaș al FCSB-ului revine în România! A semnat și va fi prezentat

Marius Briceag FC Arges FCSB Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:16

Fostul fundaș de la FCSB revine în România!

Marius Briceag, cotat la 200.000 euro potrivit site-urilor de specialitate, s-a înțeles, se pare, cu FC Argeș, astfel că va reveni în România, în acest moment fiind sub contract cu polonezii de la Korona Kielce. Site-ul de specialitate Transfermarkt notează faptul că apărătorul va fi jucătorul echipei FC Argeș de la 1 iulie.

Apărătorul a ajuns la Kielce în ianuarie 2023, iar în acest timp a jucat în 33 de partide și a oferit trei pase decisive. Anterior, el a semnat cu Universitatea Cluj, în vara anului 2022 mai exact, venind liber de contract de la FC Voluntari, acolo unde a petrecut un an.

Marius Briceag, acord cu FC Argeș. Fundașul a jucat la FCSB doar opt partide

Jucătorul a semnat apoi cu Korona Kielce, o echipă care se afla pe locul 17 în primul eșalon din Polonia la acel moment, o înțelegere valabilă până la finalul lunii iunie 2024. Acum, acordul nu va mai fi prelungit, iar fundașul trecut și pe la FCSB va reveni în România, ajungând la acord cu FC Argeș.

Transferul lui Briceag de la FCSB la FC Voluntari a fost anunțat chiar în ultima zi a anului 2020, însă gruparea ilfoveană spunea atunci că este vorba despre un împrumut până la finalul sezonului. Cu toate acestea, Briceag spunea că a semnat definitiv cu Voluntari și că nu se va mai întoarce la FCSB.

Pentru FCSB a bifat opt meciuri în jumătate de an.

”Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, spunea Marius Briceag când a semnat cu FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!