VIDEO EXCLUSIV „De asta mă tem cel mai tare!” Slovacii, îngroziți de ce îi poate aștepta în meciul cu România

Slovacia - România edward iordanescu Romania calificare UEFA EURO 2024 EURO 2024
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 13:40
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 13:44

Slovacia - România se joacă miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO. 

Slovacia - România este meciul care îi poate califica pe tricolori pentru a doua oară în istorie, în fazele eliminatorii ale unui campionat european.

La 24 de ani distanță de succesul cu Anglia, scor 3-2, semnat prin golurile înscrise de Cristian Chivu, Dorinel Munteanu și Ionel Ganea, România poate să treacă din nou de grupe.

Slovacii se tem de locul trei, dar uită că pot termina și pe locul al patrulea în grupă

Șansa este rarisimă, în contextul în care performanța poate fi atinsă prin câștigarea grupei, rezultat posibil în cazul în care România va străluci la Frankfurt și va reuși să învingă Slovacia.

De partea opusă, adversarii noștri nu pot să nu se gândească la victorie, având în vedere că o remiză îi poate clasa sub noi în clasament, din cauza golaverajului inferior. 

Un egal în meciul Slovacia - România o elimină pe Belgia sau Ucraina

„De asta mă tem cel mai tare, că ne vom califica de pe locul trei și vom întâlni un gigant în optimile de finală,” a declarat fostul internațional slovac, L'ubomir Moravcik, într-un interviu acordat Pravda

„Asta ar fi dincolo de puterile noastre. Noi nu avem lotul necesar pentru a introduce rezerve bune și vom plăti costul oboselii, în optimi. 

De asta cred că merită să luptăm pentru primul loc în grupă. Poate că am putea juca cu adversari ca Ungaria; nu îi subestimez, dar e un oponent de măsura noastră. Dacă am ajunge în sferturi, ar fi un succes 'nebunesc',” a completat Moravcik. 


Conferință de presă Edi Iordănescu înainte de Slovacia - România

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!