VIDEO Verdict clar din partea jurnaliștilor ucraineni înaintea duelului cu România: "Pot deveni jucătorii cheie"

Ucraina EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 22:10
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 22:12

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

După o perioadă de opt ani, România s-a calificat la turneul final european și se pregătește de debut, cu Ucraina. Partida se joacă luni (16 iunie), pe Allianz Arena, începând cu ora 16:00.

Înaintea confruntării, jurnaliștii ucrainieni au realizat o scurtă analiză a formației pregătită de Edward Iordănescu, scoțând în evidență punctele slabe, dar și atuurile românilor. 

"Este construită destul de interesant din punct de vedere tactic, fără să fi pierdut vreun meci în preliminarii. Au o capacitate de acoperire foarte bună, lui Drăgușin îi place să avanseze, iar acesta este imediat acoperit de un alt fundaș. 

Punctele slabe ale tricolorilor sunt pe benzi, așa că Mudryk și Tsygankov pot deveni jucătorii cheie ai meciului.

Românii sunt buni pe benzi, în atac, ceea ce poate deveni o problemă, ținând cont că Mykolenko nu este apt. Ar fi mai bine să jucăm împotriva României cu cinci apărători", au scris cei de la football24.ua

Mesajul selecționerului înaintea meciului cu Ucraina

Tricolorii au ajuns la Munchen cu o zi înainte, chiar de aniversarea lui Edward Iordănescu. Selecționerul a vorbit în exclusivitate pentru PRO TV și a transmis un mesaj puternic. 

"Suntem aici, e o sărbătoare a fotbalului. Dorința e să punem suflet, să facem cât mai bine. Să prezentăm cea mai bună versiune a noastră, finalul să fie cât mai departe de acum. Să avem satisfacția că am dat tot, că am făcut tot ce a depins de noi. 

Ne-am dorit să fim aici, merităm să fim aici. Încrederea în echipă este totală. Am muncit doi ani și jumătate, a fost o muncă continuă, am ajuns la un nivel care ne permite să sperăm. Privim cu bucurie, cu entuziasm și cu emoție debutul. 

Toată această emoție vine din dorința de a bucura românii, de a ne cinsti țara, de a face omaneii fericiți. Vrem să arătăm că atunci când există unitate, încredere, spirit, sacrificiu, orice este posibil.

În linii mari avem un lot aproximativ complet, sper să fim inspirați în deciziile pe care le vom lua.  Le promit românilor că vom da totul. Este parte din identitatea noastră", a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru PRO TV. 


Antrenament oficial al tricolorilor înainte de România - Ucraina (16/06/2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!