OUT de la echipa de club? Ce scrie presa italiană despre un tricolor al lui Iordănescu

ionut nedelcearu EURO 2024 Palermo EURO 2024 Ionuș Nedelcearu, Răzvan Marin, Raul Opruț, Denis Alibec / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 21:17
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 21:16

EURO 2024 va fi transmis în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Fundașul central Ionuț Nedelcearu, în vârstă de 28 de ani, a fost inclus în lotul final al României pentru Campionatul European din Germania de către selecționerul Edi Iordănescu. Cu toate acestea, situația sa la echipa de club, Palermo, rămâne incertă.

Nedelcearu a avut un sezon fluctuant la Palermo, echipă din Serie B. În primele 17 etape, internaționalul român a bifat doar un singur meci, însă în partea a doua a campionatului a revenit în grațiile antrenorului și a acumulat 19 apariții ca titular. În ciuda acestui progres, evoluțiile sale nu au fost considerate suficient de convingătoare de către conducerea clubului.

  • Ionuț Nedelcearu în meciul Elveția - România 2-2 din preliminariile Euro 2024

Viitorul la Palermo

Conform italienilor de la tifosipalermo.it, oficialii clubului intenționează să renunțe la serviciile lui Nedelcearu în perioada de transferuri din această vară. Fundașul mai are contract cu Palermo pentru încă un sezon, dar conducerea caută întăriri pentru compartimentul defensiv, ceea ce sugerează că Nedelcearu ar putea fi lăsat la o parte. Cu o cotă de piață de 1 milion de euro, Nedelcearu este așteptat să-și caute o nouă echipă după turneul final din Germania.

"Restul rămâne de văzut, iar românul ar putea să-și ia rămas bun", au notat jurnaliștii italieni, conform sursei citate.

În sezonul recent încheiat, Nedelcearu a înscris două goluri pentru Palermo și a jucat 58 de meciuri în cele două sezoane petrecute la club. Deși a avut momente bune, performanțele sale nu au fost suficiente pentru a-i asigura un loc stabil în echipă.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

EURO 2024 va fi transmis în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, iar partidele vor fi analizate de experți precum Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Răzvan Raț și Alexandru Chipciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!