VIDEO Istoric! Sub privirile lui Ion Țiriac, Carlos Alcaraz și-a îndeplinit visul pe care îl anunțase de când era doar un copil

Carlos Alcaraz Alexander Zverev Ion Țiriac Roland Garros 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 21:07
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 21:07

Carlos Alcaraz și-a îndeplinit visul, la doar 21 de ani. 

Miliardarul Ion Țiriac nu va regreta nici în acest an că și-a plătit abonamentul anual de închiriere a lojei din care se bucură de meciurile istorice de la Roland Garros, aflându-se la doar o aruncătură de băț de jucători. 

Fost câștigător la Paris, în 1970, alături de Ilie Năstase, în proba de dublu masculin, Ion Țiriac a asistat la întreaga derulare a finalei Roland Garros 2024, disputate de Carlos Alcaraz și Alexander Zverev pe durata a patru ore și douăzeci de minute și încheiate scor 6-3, 2-6, 5-7, 6-1, 6-2. 

Carlos Alcaraz spunea, la 12 ani, că vrea să câștige Roland Garros și Wimbledon

Succesul semnat de jucătorul din Murcia în cinci seturi consemnează îndeplinirea visului anunțat într-un videoclip viral, înregistrat pe când „Carlitos” avea doar 12 ani. 

Întrebat care este visul său în tenis, Carlos Alcaraz răspundea, în urmă cu nouă ani: „să câștig Roland Garros și Wimbledon.” Tot atunci, Alcaraz spunea că Roger Federer este idolul său în tenis. 

Alcaraz spunea că idolul său în tenis este Federer

Chiar dacă succesele au venit în ordine inversă, neașteptată nici măcar de Novak Djokovic - adversarul învins de Carlos Alcaraz în finala Wimbledon 2023 -, acest aspect poate să confirme polivalența notabilă a spaniolului.

De trei ori campion de Grand Slam la 21 de ani, cu fiecare din cele trei trofee cucerit pe o altă suprafață, Alcaraz are un deceniu în față în care se poate gândi la locul său în istoria tenisului, iar mai multe eforturi depuse în direcția potrivită ar putea să îl apropie chiar de marii Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic. 


Simona Halep, interviu pentru Stirile PRO TV: „Vreau ca tenisul să rămână o prioritate”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!