Internaționalul român care ar putea semna cu Fiorentina în această vară. Are concurență puternică

Fiorentina Daniel Boloca Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 20:38
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 20:45

Odată cu sosirea lui Vincenzo Palladino ca antrenor, Fiorentina se pregătește de o schimbare radicală la mijlocul terenului. 

Echipa are nevoie de o mediană mai dinamică și mai energică, iar achiziționarea a doi sau chiar trei jucători noi pare a fi o necesitate.

Marco Brescianini de la Frosinone rămâne ținta principală a Fiorentinei. Totuși, pretențiile ridicate ale echipei din Serie B (12 milioane de euro) ar putea complica negocierile.

  • Daniel Boloca / Foto - Getty Images

Daniel Boloca, mijlocașul central al lui Sassuolo, se remarcă ca o alternativă importantă la Brescianini, scriu cei de la FiorentinaNews. Retrogradarea echipei din Serie A ar putea facilita transferul, iar relațiile bune dintre cele două cluburi ar putea juca un rol important.

Alte opțiuni din Serie A și Ligue 1

Pe lângă Boloca, Fiorentina ia în calcul și alte opțiuni. Warren Bondo, lansat de Palladino la Monza, este apreciat de antrenor, dar are și oferte din Franța (Ligue 1). Niccolo Rovella, de la Lazio, este un vis îndrăzneț, având în vedere dorința sa de a rămâne la echipa actuală.

Relațiile bune dintre Fiorentina și Sassuolo ar putea facilita un alt transfer, pe lângă cel al lui Boloca. Kristian Thorstvedt ar putea fi o țintă pentru Fiorentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!