VIDEO EXCLUSIV Momentul în care Manuel Neuer a fost trimis la vestiare, chiar înainte de Germania - Scoția: "Rar vezi așa ceva!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 22:52
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 22:56

Germania - Scoția, meciul de deschidere de la EURO 2024, se joacă la Munchen și este transmis ÎN DIRECT de PRO TV și VOYO.

Germania a avut un start excelent de meci, iar după 19 minute conducea cu 2-0 grație golurilor marcate de Florian Wirtz și Jamal Musiala.

Momentul în care Manuel Neuer a fost trimis la vestiare, chiar înainte de meci

Înaintea primului fluier de la Munchen, un eveniment mai puțin obișnuit a avut loc. Manuel Neuer (38 de ani), portarul naționalei Germaniei, a fost trimis la vestiare pentru a se schimba.

După intonoarea celor două imnuri, căpitanii Ilkay Gundogan și Andrew Robertson au mers la centrul terenului pentru a se stabili cine are lovitura de start și cine alege poarta la care atacă în prima repriză.

Lângă Gundogan a apărut și portarul Manuel Neuer, care a intrat în dialog cu centralul francez Clement Turpin. Arbitrul i-a făcut mai multe semne experimentatului goalkeeper de la Bayern să meargă la vestiare pentru a se schimba. Motivul? Neuer avea pe sub tricoul de joc o bluză de culoare neagră, aceeași culoare pe care o au și tricourile scoțienilor.

Pentru a nu exista confuzie pe teren, Manuel Neuer a fost nevoit să meargă la vestiare cu doar câteva secunde înainte de primul fluier și să se schimbe.

"Rar vezi așa ceva. Înainte de startul meciului Germania - Scoția, Manuel Neuer a trebuit să meargă la vestiare", a scris ziarul german Bild.

  • Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!