EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf și asemănarea dintre România de la EURO 2024 și FCSB-ul din urmă cu 10 ani: ”Așa a fost și atunci”

Laurentiu Reghecampf EURO 2024 FCSB Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 00:59
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 01:09

Laurențiu Reghecampf a făcut o paralelă între naționala României de azi și echipa FCSB-ului din urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea în care era principalul formației bucureștene.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf, specialist Pro TV pe parcursul EURO 2024, a avut doar cuvinte de laudă la adresa României, dar și la adresa staffului tehnic al echipei naționale și suporterilor după partida de luni, cu Ucraina, dar a avut o reacție categorică și marți seară, după întâlnirea dintre Turcia și Georgia (scor 3-1), în direct în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro Arena!

Întrebat despre meciul României cu Ucraina, Laurențiu Reghecampf a folosit un singur cuvânt să descrie victoria: ”incredibilă”. Fostul antrenor de la FCSB a fost prezent la Studio EURO 2024, iar acum a declarat că, într-o oarecare măsură, modul în care se prezintă naționala României la EURO îi aduce aminte de cum arăta FCSB în urmă cu mai bine de 10 ani, când pregătea formația bucureșteană.

  • Laurențiu Reghecampf / Foto: Captură PRO TV

Laurențiu Reghecampf și asemnărea dintre România de la EURO 2024 și FCSB-ul din urmă cu 10 ani

Vestiarul i se pare foarte unit, iar Laurențiu Reghecampf și-a amintit cu plăcere ce a reușit să facă în urmă cu mai bine de un deceniu cu FCSB, datorită faptului că a apropiat vestiarul și jucătorii au ajuns să nu fie doar colegi și să îmbrace același echipament, ci și prieteni.

Este meritul lui Edward Iordănescu la acest capitol la care România are un mare plus, încă din momentul numirii sale în poziția de selecționer precizând că va dori să facă o echipă în adevăratul sens al cuvântului, iar jucătorii să fie cât mai apropiați, și nu doar pe terenul de fotbal.

”În partida cu Ucraina au fost momente în care România a dictat ritmul, dar pot să fac o paralelă cu Steaua (n.r. – FCSB) la nivelul atmosferei de la nivelul lotului, de la nivelul vestiarului. Toți jucătorii erau motivați, nu era nimeni supărat pe bancă pentru faptul că a fost rezervă, că nu a jucat sau a intrat pe parcurs.

Ceea ce este foarte bine, pentru că este nevoie de atmosferă ca să ai rezultate. Avem jucători care pot face diferența, Man, Stanciu, dar atmosfera e foarte importantă.

Aici, în ceea ce înseamnă atmosfera, pot să fac o paralelă cu Steaua (n.r. – FCSB)”, a precizat Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii Studio EURO 2024, de la Pro Arena.

România, locul 1 în grupa de la EURO 2024!

În urma startului entuziasmant de la EURO 2024, tricolorii lui Edward Iordănescu dau piept sâmbătă, la Koln, cu naționala Belgiei, de la ora 22:00, LIVE pe Pro TV și VOYO și live-text cu video exclusiv pe Sport.ro.

Luni, în partida cu Ucraina, golurile care au adus fericirea în casele românilor au fost marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș. Dennis Man a oferit două pase decisive care au contribuit semnificativ la această victorie, iar golul căpitanului Nicolae Stanciu a fost considerat cel mai frumos de până acum în competiție, impresionând atât fanii, cât și experții.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!