FOTO 'Inimă de gheață!' Cât de mult și-a redus Cristiano Ronaldo bătăile inimii înainte de penalty-ul din meciul cu Slovenia

Cristiano Ronaldo EURO 2024 Portugalia EURO 2024 Cristiano Ronaldo / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 10:29
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 10:45

Pulsul lui Cristiano Ronaldo la loviturile de departajare.

Compania Whoop, specializată în monitorizarea performanței sportivilor, a dezvăluit date fascinante despre pulsul lui Cristiano Ronaldo în timpul meciului dintre Portugalia și Slovenia din optimile de finală ale Campionatului European, decis la loviturile de departajare.

Statisticile au arătat o stăpânire mentală excepțională a lui Ronaldo în momentul executării penalty-ului.

  • Cristiano Ronaldo / Sursă: Getty Images

Ronaldo, 'inimă de gheață' la penalty-uri

La finalul meciului, pulsul lui Ronaldo se apropia  de 180, dar lusitanul a reușit să-l scadă la aproape 100 înainte de a executa lovitura de pedeapsă, cea mai mică valoare înregistrată pe parcursul întregii serii de lovituri de departajare. 

Acest calm remarcabil de care a dat dovadă a fost, cu siguranță, un factor decisiv pentru executarea cu succes a loviturii de pedeapsă. Performața lui Ronaldo este cu atât mai interesantă dacă ne gândim că el ratase un penalty în minutele de prelungire ale meciului.

Graficul prezintă o creștere semnificativă a pulsului după ce Portugalia a obținut victoria și calificarea, reflectând emoțiile intense de bucurie și ușurare ale portughezului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!