FOTO ȘI VIDEO Lacrimile lui Ronaldo: starul portughez a început să plângă după ce a ratat un penalty în meciul cu Slovenia

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 00:35
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 00:58

Campionatul European din Germania este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Portugalia și Slovenia au remizat în timpul regulamentar, scor 0-0, astfel că jocul a fost împins către cele două reprize de prelungiri.

Ronaldo a ratat un penalty în Portugalia - Slovenia

Înainte de finalul primei părți, în minutul 105, Portugalia a primit un penalty din partea centralului Daniele Orsato, după ce Diogo Jota a fost faultat în interiorul careului.

Cristiano Ronaldo a ”arestat” mingea și a executat penalty-ul care-l putea trimite în istorie. Putea fi singurul jucător care a marcat la șase ediții ale Campionatului European.

Starul portughez a trimis puternic în partea dreaptă, dar portarul Sloveniei, Jan Oblak, a ghicit colțul și a reușit să respingă în bară. După ce a ratat, Ronaldo a fost vizibil emoționat și nu și-a putut stăpâni lacrimile în pauza dintre cele două reprize de prelungiri.

Cristiano Ronaldo nu a înscris în grupele EURO 2024, dar este iar primul din istorie

Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist european din istorie care a ajuns la 50 de apariții cu naționala la turneele finale mondiale și continentale (28 la Campionatul European + 22 la Campionatul Mondial)!

De altfel, este pentru prima dată pentru portughez când nu marchează în faza grupelor la un turneu final - la precedentele 10 la care a participat a înscris de fiecare dată!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!