Ce a putut scrie celebra publicație Goal despre naționala României! 

GOAL EURO 2024 nationala romaniei Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 21:27
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 15:03

Campionatul European din Germania (14 iunie - 14 iulie 2024) este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Selecționata noastră a obținut accederea la EURO 2024 după ce a încheiat pe primul loc Grupa I a preliminariilor. La Campionatul European, găzduit de Germania și transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO, România va întâlni Belgia, Slovacia și Ucraina.

După remiza cu Liechtenstein de pe Stadionul Steaua, din Ghencea, meci care a fost mult sub așteptări, echipa națională a României își va desfășura pregătirile pentru Campionatul European de Fotbal 2024 în cochetul oraș Wurzburg.

 

Citește totul despre EURO 2024 - componența grupelor, programul meciurilor și loturile complete

Publicația Goal laudă România înainte de EURO: ”E de luat în seamă sub conducerea lui Edward Iordănescu”

În afară de Liechenstein, România a mai bifat un joc de pregătire la începutul lunii iunie: vs. Bulgaria, tot pe Ghencea și încheiat tot 0-0, cu o evoluție ștearsă a elevilor lui Edward Iordănescu.

Presa internațională face analiza naționalei României, iar publicația Goal a făcut câteva precizări detaliate în ceea ce privește formația tricoloră, care speră la rezultate pozitive la turneul final.

”România nu s-a calificat la Euro 2020, în ciuda faptului că a fost o țară gazdă. Cu toate acestea, a participat la trei Campionate Europene din acest secol și nu a reușit să treacă de faza grupelor, nici la ediția din 2016 a turneului din Franța.

România este o forță de luat în seamă sub conducerea lui Edward Iordănescu, dând dovadă de consistență, fiind în fruntea Grupei I de calificare.

Deși lipsa de experiență la cel mai înalt nivel le poate împiedica șansele într-o Grupă E cu aspect complicat, cu Belgia, Slovacia și Ucraina, românii sunt într-o formă bună sub Iordănescu și ar putea fi capabili să provoace o surpriză”, a scris publicația Goal despre naționala lui Edi Iordănescu, înaintea ultimelor două amicale, care detaliază și situațiile jucătorilor.

Cum crede Goal că va juca România la EURO

Jurnaliștii internaționali au făcut o predicție și în ceea ce privește primul 11 pe care România îl va pune pe teren:

”Selecționerul României, Iordănescu, este așteptat să-și păstreze credința în sistemul 4-2-3-1, care nu se bazează prea mult pe statisticile de posesie.

Moldovan va fi jucătorul din poartă, în spatele unui patru din defensivă cu Rațiu, Drăgușin, Burcă și Bancu.

Marin și Man vor căuta să țină echipa la mijlocul terenului, cu Hagi, Stanciu și Drăguș operând în spatele atacantului principal Pușcaș.

Primul 11 al României (4-2-3-1): Moldovan; Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu; Marin, Man; Hagi, Stanciu, Drăguș; Pușcaș”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!