Cătălin Cîrjan, la un pas să semneze cu rivala celor de la Rapid!

Catalin Cirjan Dinamo Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 19:11
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 19:12

Cătălin Cîrjan (21 de ani) s-a despărțit în această vară atât de Arsenal, club de care a aparținut, cât și de Rapid, formație la care a fost împrumutat.

Cîrjan a fost împrumutat în vara anului trecut de Rapid, de la Arsenal, pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare. Deși a început ca titular în Giulești și a reușit un assist în debutul sezonului, mijlocașul ofensiv a fost trecut pe banca de rezerve și a evoluat din ce în ce mai puțin.

Cătălin Cîrjan ar fi aproape să semneze cu Dinamo

La finalul sezonului, Rapid a anunțat că nu îl va transfera definitiv pe Cîrjan. De asemenea, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Arsenal oficializa despărțirea de fotbalistul român, chiar dacă acesta mai avea contract pentru încă un sezon.

Având în vedere că are contract cu Rapid până pe 30 iunie, Cîrjan s-a prezentat la reunirea giuleștenilor și ar fi urmat să plece în cantonamentul de la Curtea de Argeș.

Totuși, între timp, pe fir a intrat Dinamo, care ar fi acum foarte aproape să îl transfere pe Cătălin Cîrjan din postura de jucător liber, anunță GSP.

La Rapid, Cîrjan ar fi avut un salariu de 15.000 de euro, însă Dinamo a anunțat recent că este dispusă să facă eforturi financiare importante în această vară pentru întărirea lotului.

Dinamo a anunțat investiții în transferuri

Eugen Voicu, acționarul majoritar din Red&White, a transmis recent că Dinamo va avea la dispoziție și un buget pentru transferuri, iar acționarii sunt gata să facă un efort din punct de vedere financiar dacă Zeljko Kopic va dori un jucător care să aducă un plus în echipă.

„Pentru buget, l-aș lăsa pe CFO-ul nostru să vină cu detalii la un moment dat. Lucrăm încă la el, nu pot să vă spun că este bătut în cuie, dar va fi un buget care va fi cel puțin la nivelul ultimelor luni. Foarte posibil să crească pentru că avem nevoie de mai multă competență și profesionalism în club. Va trebui recompensat.

Sursele vor fi de la acționari și după aceea din activitățile comerciale. Noi sperăm să avem mulți suporteri în tribune, să fie echipa într-o formă mai bună, cu rezultate mai bune și să fie încurajate și achizițiile de tricouri și alte materiale cu emblema lui Dinamo.

De la caz la caz vor fi și niște sume. Nu vor fi niște sume importante, dacă va fi cazul să ne dorim un jucător cu anumite calități, vom face acel efort”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo1948.

  • 19 meciuri și un assist a strâns Cîrjan la Rapid, aceasta fiind prima experiență din carieră la seniori
  • Cîrjan a fost legitimat la Arsenal timp de cinci ani, a făcut parte și din lotul lui Mikel Arteta, însă nu a apucat să debuteze la prima echipă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!