Dinamo Cupa Romaniei Sorin Colceag Cupa Romaniei

„Încercăm să scoatem maximum din resursele pe care le avem” Sorin Colceag, sincer după victoria cu Ripensia din Cupă

Dinamo a trecut de Ripensia Timișoara, 1-0, în șaisprezecimile Cupei României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 21:31
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 21:35

Dinamo s-a deplasat în Banat pentru a jucat împotriva Ripensiei Timișoara în șaisprezecimile Cupei României. „Câinii” nu au avut un duel facil cu echipa din Liga 2, însă golul lui Cosmin Matei din minutul 36 a calificat clubul din Ștefan cel Mare în optimile competiției. 

Sorin Colceag a precizat că este mândru de dorința de sacrificiu a elevilor săi. Interimarul lui Dinamo, după ce Dario Bonetti a fost demis, a explicat că noii jucători aduși de Iuliu Mureșan trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

„E foarte importantă victoria pentru parcursul în Cupă și pentru recăpătarea încrederii. Băieții au făcut tot ce au putut pentru victoria asta. Vreau să-i felicit. Încercăm să scoatem maximum din resursele pe care le avem acum. Căutăm să obținem rezultate și să-i ajutăm ceilalți jucători să revină la forma din trecut. Au venit jucători cu lipsuri de pregătire, au mai venit și accidentări pe parcurs.

Răuță are o contuzie, vom vedea zilele viitoare când vom investiga. Sperăm să se refacă în cel mai scurt timp. Eu încerc să văd dintr-o altă perspectivă, să văd partea pozitivă. Dacă pun și meciul cu Botoșani, arătăm cumva niște lucruri pe care putem construi. Am arătat ca o echipă agresivă, care știe să fie muncitoare, mai umilă, mai modestă, care știe să se unească. Au arătat caracter în multe momente, iar asta arată că există potențial pentru a construi o echipă.

Perspectiva mea nu mă pune decât în postura de a face lucrurile de la meci. Singurul obiectiv pe care îl am este meciul următor. Nu sunt deciziile mele, nu am decât să pregătesc următorul meci”, a declarat Sorin Colceag la finalul partidei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies