Dinamo Superliga

"Există traiul de pe azi pe mâine". Planul de salvare financiară al lui Dinamo, pus sub semnul întrebării 

Situația financiară de la Dinamo este una critică, iar fanii încearcă să fac tot ceea ce este posibil pentru a rezolva din probleme.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 15:07
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 15:20

Noul antrenor al formației Academica Clinceni este de părere că Dinamo nu poate supraviețui doar cu ajutorul financiar venit din partea suporterilor și este de părere că este nevoie de investitori puternici pentru a salva echipa. 

"Problema e de ordin financiar la Dinamo. Nu ştiu cât DDB şi suporterii lui Dinamo vor mai băga bani, pentru că ei nu fac decât să astupe nişte găuri, care se sparg imediat un centimetru mai la dreapta sau stânga.

La Dinamo nu se bagă bani într-un proiect, nu există niciun proiect la Dinamo, există traiul de azi pe mâine şi lumea se va plictisi. Oamenii bagă banii pe care îi câştigă, 20 lei, 50 lei, 200 sau 300 lei. Într-o zi, când vor vedea că se merge în aceeaşi direcţie, până la urmă nu o să mai bage bani", a declarat Ionuţ Chirilă pentru Telekom Sport.

DDB, atacată și de Ionel Ganea
 

Ionel Ganea crede că echipa are șanse minime de salvare, în urma eșecurilor sportive din ultima perioadă.

"Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache și Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie și atât. Le-aș dau eu niște pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Și Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonții ăia trei trebuie să dispară de acolo! Și nu știu dacă Iuliu Mureșan era așa potrivit pentru Dinamo.", a declarat Ganea.

Modifică setările cookies