Universitatea Craiova CFR Cluj Cupa Romaniei Dan Petrescu Cupa Romaniei

„1 Dan = 11 m” Moment genial după Universitatea Craiova - CFR Cluj! Fanul oltenilor a avut un mesaj pentru Petrescu

Universitatea Craiova s-a impus în meciul din șaisprezecimile Cupei României cu CFR Cluj, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 11:06
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 11:10

Singurul gol al meciului i-a aparținut lui Houri, care l-a învins pe Figueiredo cu o execuție superbă, de la distanță. Astfel, Dan Petrescu rămâne fără victorie cu CFR Cluj în Cupa României. Ardelenii au jucat șase meciuri sub comanda sa, fiind eliminați de fiecare dată în primul meci disputat în cadrul competiției. 

La finalul meciului de pe „Ion Oblemenco”, un fan de-ai Univeristății Craiova a atras atenția cu mesajul pe care l-a avut imprimat pe un tricou. Aflat lângă autocarul lui CFR Cluj, bărbatul a arătat către camere un tricou pe care scria „ 1 Dan = 11 m”, făcând aluzie la modul în care tehnicianul obișnuiește să se plângă după meciuri, susținând că echipa sa este dezavantajată fie de calendar, fie cu lovituri de la 11 metri neacordate. 

Petrescu, nemulțumit de tragerea la sorți din Cupă 

„Tragerea la sorți a fost, ca de obicei, incredibilă. Primele două echipe trase din urnă au fost CFR și Universitatea Craiova, celelalte au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa României ar trebui să se gândească. Noi să nu fim cap de serie? Aceasta este situația. Jucătorii au dat tot, au fost foarte organizați, nu am ce să le reproșez niciunuia. 

Am avut o zi să pregătesc acest meci, dar aceasta este situația la club acum. Avem patru atacanți care nu joacă, dar au încercat băieții, mai ales Gondiu, a venit după șapte zile răcit. Dușan, la fel, nu a avut niciun meci în picioare. Pe final, cu puțin noroc, puteam să egalăm și să ducem meciul în prelungiri”, a spus după meci

Modifică setările cookies