Dan Petrescu CFR Cluj Superliga

Dan Petrescu a lămurit situația lui Rodriguez! Favoritul lui Șumudică revine în echipa campioanei

Acuzat că l-a exclus pe Jonathan Rodriguez din lot doar pentru că fusese adus la echipă de Șumudică, Petrescu se apără și anunță că fotbalistul de 31 de ani va reveni la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 23:51
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 23:58

Antrenorul campioanei susține că nu-l poate folosi pe Jonathan Rodriguez, deoarece nu a mai avut loc pentru el pe lista trimisă la LPF, dar anunță că îl va trimite pe teren în Cupă și în Europa League, acolo unde apare pe liste.

Tahiri și Fofana se găsesc în aceeași situație ca Jonathan Rodriguez, iar Petrescu anunță că îi va trimite pe teren pe toți trei la meciul cu Universitatea Craiova din Cupă, ce se va disputa, joi, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„La Rodriguez e o problemă... cu lista. Eu nu am unde să îl pun pe Rodriguez, cum se întâmplă și cu Tahiri și Fofana. Rodriguez are voie să joace în Cupă și în cupele europene, este pe lista pentru Europa, deci va juca, o să-l vedeți. Dacă se va mări lista, o să-i pun. Se pregătesc excelent și joi o să-i vedeți pe toți titulari în meciul de Cupă. 

Nu am câștigat nicidoată Cupa ca antrenor în România, chiar mi-aș dori. Nu vom merge să ne predăm acolo, chiar dacă vor juca alți jucători. Vom lua și niște copii, jucători de la echipa a doua”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Rodriguez a fost unul dintre jucătorii importanți ai CFR-ului cu Marius Șumudică antrenor. Acesta a strâns, în total, 11 partide în toate competițiile (cinci în campionat și șase în cupele europene).

Jonathan Rodriguez (31 de ani) a venit la campioana României de la FC Botoșani și a semnat un contract valabil până în 2024.

Modifică setările cookies