Dan Petrescu CFR Cluj Superliga

„Penalty mai clar ca ală nu se vede!” Dan Petrescu atacă arbitrajul după prima victorie de la revenirea la Cluj 

CFR Cluj a câștigat duelul cu Universitatea Craiova, 1-0, din etapa a noua a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 23:34
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 23:40

După înfrângerile cu FC Botoșani și FK Jablonec, ambele cu același scor, 0-1, Dan Petrescu a reușit să obțină prima victorie de la revenirea în Gruia. CFR s-a impus cu 1-0 în fața Universității Craiova, în a noua etapă din Liga 1, singurul gol al partidei fiind marcat de Andrei Burcă, în urma unei faze fixe. 

Cu toate că a obținut un succes contra unei rivale la titlu, tehnicianul clujenilor a fost nemulțumit că Marcel Bîrsan nu a acordat penalty în minutul 72, când Bancu l-a atins pe Manea.

Petrescu: „Din păcate, nu am primit ce meritam”

„Eu zic că e un început extraordinar, am jucat cu o echipă în formă, care a avut toți jucătorii valizi, in schimb CFR are 6 jucători accidentați, dintre care trei atacanți. Meritul este al jucătorilor, au jucat cu spirit, cu sufletul și am înscris un gol pe care l-am pregătit dimineata la antrenament.

Din păcate, nu am primit ce meritam, un penalty mai clar ca ală nu se vede. Penalty și roșu! Toată țara a văzut. E o fază prea simplă să nu o vezi. Putea să conteze. Eu zic că trebuie să fie mai atenți arbitri la asemenea faze clare. Și la Botoșani am avut două penalty-uri, azi unul, se numără. Le numărăm. 

Astăzi nu am avut talie, dar le-am spus jucătorilor că nu contează să fii înalt, ci să vrei să ajungi înaintea adversarului. Și Craiova a avut ocaziile ei, nu poti sa spui că nu a jucat. Se vede mâna lui Reghecampf, echipa a jucat altceva. 

Le-am spus că nu mai putem să jucăm mingiile la cap, dar m-a susprins Costache. A câștigat și duelurile la cap cu Găman și Screciu. A demonstrat că merită să fie la CFR. Cu el în teren s-au luat patru campionate”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies