Stoican, atac voalat la Multescu: "Jucatorii erau demoralizati, tristi si cu PROBLEME fizice!" Noul antrenor al "cainilor" vrea sa muste din adversari: "Castigam Cupa!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 10:10

	Stoican, atac voalat la Multescu: "Jucatorii erau demoralizati, tristi si cu PROBLEME fizice!" Noul antrenor al "cainilor" vrea sa muste din adversari: "Castigam Cupa!"

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

Flavius Stoican a debutat cu dreptul pe banca lui Dinamo, reusind sa invinga cu 4-0 divizionara de liga a treia Sanatatea Cluj. Noul antrenor din Stefan cel mare a vorbit la finalul partidei, declarandu-se multumit de prestatia jucatorilor sai.

Pe langa cuvintele laudative aduse fotbalistilor, despre care a spus ca au reusit sa treaca peste pragul psihic de care s-au lovit in ultima vreme, Stoican a lansat si un atac voalat la adresa lui Gigi Multescu, fostul antrenor din Stefan cel Mare, spunand ca i-a gasit slab pregatiti pe jucatori.

"Eu cred in acesti baieti, au calitate, dar trebuie sa muncim foarte mult. I-am gasit extrem de demoralizati, tristi si cu probleme fizice. Am avut emotii ca la orice inceput, traiesc meciul la o intensitate mare, dar sunt un om care nu-si arata, totusi, emotiile. Cred ca dupa aceasta victorie vor avea moralul ridicat. Important este ca am reusit sa marcam de patru ori. Trebuie sa fim modesti, sa muncim, pentru ca va trebui sa urcam mai sus in campionat. Toti jucatorii sunt importanti, avem jucatori buni, avem nevoie de toti. Am incredere in ei", a spus Stoican la Sport.ro

De asemenea, Stoican a vorbit si despre cel mai important obiectiv al sau, spunand ca si-a propus sa castige Cupa Romaniei.

"Obiectivul meu este sa castigam Cupa Romaniei. Daca am avea rezultate, daca am juca bine, suporterii vor veni alaturi de noi. Ma gandesc la partida cu Otelul si sper ca pana la ora meciului sa fie toti jucatorii apti", a adaugat antrenorul dinamovist.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT