RESPECT maxim pentru Danciu-gol! "Eu mi-am facut doar datoria!" Recordul la care sute de atacanti romani doar au visat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 07:15

	RESPECT maxim pentru Danciu-gol! "Eu mi-am facut doar datoria!" Recordul la care sute de atacanti romani doar au visat:

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

"Mi-am facut datoria, nu este obligatoriu sa joc eu. Din aceasta seara nu putem retine decat calificarea. Suntem intr-o oarecare schimbare, ne cautam, dar speram ca aceste cautari sa se incheie cat mai repede si sa devenim o forta. Nu a fost nicio problema pentru mine ca am stat pe banca. Cum am primit vestea cu Stoican?

Rezultatele tin antrenorii in functie, nea Gigi Mulţescu a lasat multe lucruri bune in urma. M-am bucurat insa pentru Flavius. Nu ii va fi usor, dar suntem pregatiti sa-l ajutam, pentru ca nu depinde doar de el sa mearga bine totul. O sa ma adresez cu Mister cand suntem la echipa, este normal. Vreau sa ajungem in finala Cupei si sa castigam un nou trofeu", a spus Danciulescu la Sport.ro.

Atacantul lui Dinamo este, incepand din seara asta, cel mai bun marcator din istoria Cupei Romaniei, cu 41 de goluri inscrise. Danciulescu a dat un gol in victoria cu 4-0 a lui Dinamo in fata clujenilor de la Sanatatea, in 16-imile Cupei.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT