RESPECT maxim pentru Danciu-gol! "Eu mi-am facut doar datoria!" Recordul la care sute de atacanti romani doar au visat:

Miercuri 25 Septembrie 2013, 07:15

	RESPECT maxim pentru Danciu-gol! "Eu mi-am facut doar datoria!" Recordul la care sute de atacanti romani doar au visat:

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Mi-am facut datoria, nu este obligatoriu sa joc eu. Din aceasta seara nu putem retine decat calificarea. Suntem intr-o oarecare schimbare, ne cautam, dar speram ca aceste cautari sa se incheie cat mai repede si sa devenim o forta. Nu a fost nicio problema pentru mine ca am stat pe banca. Cum am primit vestea cu Stoican?

Rezultatele tin antrenorii in functie, nea Gigi Mulţescu a lasat multe lucruri bune in urma. M-am bucurat insa pentru Flavius. Nu ii va fi usor, dar suntem pregatiti sa-l ajutam, pentru ca nu depinde doar de el sa mearga bine totul. O sa ma adresez cu Mister cand suntem la echipa, este normal. Vreau sa ajungem in finala Cupei si sa castigam un nou trofeu", a spus Danciulescu la Sport.ro.

Atacantul lui Dinamo este, incepand din seara asta, cel mai bun marcator din istoria Cupei Romaniei, cu 41 de goluri inscrise. Danciulescu a dat un gol in victoria cu 4-0 a lui Dinamo in fata clujenilor de la Sanatatea, in 16-imile Cupei.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT