Negoita anunta un nou inceput pentru NEW Dinamo: "Flavius Stoican e omul potrivit, nu castiga 1000 de euro!" Ce golgheter anunta actionarul dinamovist:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 22:57
Negoita anunta un nou inceput pentru NEW Dinamo: "Flavius Stoican e omul potrivit, nu castiga 1000 de euro!" Ce golgheter anunta actionarul dinamovist:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Ionut Negoita e multumit dupa debutul lui Stoican la Dinamo si anunta o schimbare la fata a echipei dupa despartirea de Multescu.

"Au fost sase jucatori sub 22 de ani, toti talentati si valorosi. Ei sunt viitorul lui Dinamo. Filip, Rotariu, Fai, Serban, Lazar. A fost un adversa modest, nu ne imbatam cu apa rece. Cupa este un obiectiv. E un mod de a ajunge in Europa, mergem pe ambele variante. Luam in serios Cupa, dar speram sa ajungem pe loc de cupa europeana in campionat. Ma bucur pentru Flavius ca a debutat cu dreptul, o victorie de moral, si pentru jucatori era important sa castige. A fost si suporteri entuziasti.

Dinamo traieste si va trai, va urma si performanta. Flavius a fost primit foarte bine, am urmarit cateva antrenamente de la echipa a doua, stie, e foarte pozitiv, stie sa ii incurajeze pe jucatori, stie sa ii uneasca. E si apropiat de varsta, un atuu. Transmite energie, sunt foarte optimist in ceea ce-l priveste. Zougoula trebuie sa faca treaba, e un jucator confirmat. Este golgheter in Coasta de Fildes trei ani la rand. E mult pana se acomodeaza, a venit recent, dar va face treaba. E un atacant energic, se pozitioneaza foarte bine si inscrie", a declarat Ionut Negoita la Sport.ro.

Negoita neaga faptul ca Flavius Stoican ar antrena pe un salariu de 1000 de euro pe luna la Dinamo. "Flavius nu are salariu de 1000 de euro pe luna. E o minciuna, nu stiu de ce se spune asa. Nu va dau cifre. Are un salariu la fel ca antrenorul de la Astra, Piatra Neamt, mai mare decat cel de la Vaslui si mai mare decat alti antrenori din Liga I", a mai spus Negoita.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT