Singurul top in care Dinamo o UMILESTE pe Steaua! Surpriza de proportii la media de spectatori! Multescu a reusit o minune!

Marti 24 Septembrie 2013, 17:50

	Singurul top in care Dinamo o UMILESTE pe Steaua! Surpriza de proportii la media de spectatori! Multescu a reusit o minune!

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Dinamo se zbate de ani buni cu absenta suporterilor de la stadion, dar anul acesta se afla pe primul loc dupa 8 etape in topul asistentei in Liga I, peste campioana Steaua, cu o diferenta de aproximativ 7000 de spectatori.

In ciuda faptului ca Dinamo se afla pe locul 12, fanii au sustinut noul proiect al lui Negoita si au venit in numar mare la meciurile cu Steaua sau Petrolul.

Steaua are insa doua meciuri mai putin disputate, insa fanii ai au dezamagit la meciurile disputate in Ghencea in acest sezon. Iar ca sa nu se trezeasaca cu arena goala la meciul cu Avantul Barsana din Cupa, conducerea clubului a decis sa mute echipa la Berceni, pe o arena de 2700 de locuri!


MEDIA de spectatori dupa 8 etape:

TOPUL celor mai urmarite meciuri:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Dinamo

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT