Selimbar - Petrolul Cupa Romaniei Nae Constantin Cupa Romaniei

Jucătorul care l-a impresionat pe Nae Constantin după victoria din Cupa României: „Petrolul și fotbalul românesc au nevoie de el!”

Petrolul Ploiești s-a calificat în grupele Cupei României după ce a trecut cu 4-0 de CSC 1599 Șelimbăr.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 21:27
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 21:27

Nae Constantin l-a remarcat după meci pe Constantin Budescu, dar a evidențiat faptul că nu i-a plăcut evoluția echipei din meciul care s-a terminat 4-0 în favoarea "lupilor galbeni".

„Când câștigăm, toată echipa e de remarcat. Doar că pentru prima repriză trebuie să avem o discuție serioasă mâine. Nu e normal să ne prezentăm cum ne-am prezentat, asta e dezamăgirea mea pentru seara asta.

Petrolul are nevoie de Budescu și cred că și fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui Budescu. Cred că ne va ajuta mult prin prisma jocului ofensiv. Îmi doresc să revină cât mai repede, dar trebuie să avem puțină răbdare cu el.

Pentru noi, niciun meci nu e ușor în momentul ăsta. Urmează un meci cu echipa campioană în ultimii cinci ani, cu unul dintre cei mai titrați antrenori din Liga 1. Au jucători internaționali din mai multe țări. Nu va fi un meci ușor pentru noi, dar vom încerca să obținem un rezultat bun.”, au fost cuvintele lui Nae Constantin după meci.

Șelimbăr - Petrolul 0-4

"Lupii galbeni" au înscris patru goluri în partea a doua a jocului. Huja a dat start "masacrului" în minutul 56, iar Velisar a majorat diferența în minutul 79.

Simon Măzărache a înscris golul trei în minutul 89 și a realizat "dubla" în minutele de prelungiri (90+2'), securizând locul în grupele competiției.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies