Cupa României, obiectiv ratat pentru FCSB: „Pentru asta am venit aici, pentru trofee!”

FCSB a fost eliminată din Cupa României! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 08:34
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 08:38

Roș-albaștrii au pierdut 'la masa verde' meciul cu FC Voluntari din Cupă, după ce au trimis către Federația Română de Fotbal o adresă prin care aduceau la cunoștință că nu au suficienți jucători pentru meciul programat miercuri. Conducerea FCSB-ului a încercat să reprogrameze partida pentru ziua de joi, când echipei li se mai alăturau încă trei fotbaliști, dar răspunsul a fost negativ

Ieșit din izolare după ce a fost infectat cu Covid-19, Edward Iordănescu a vorbit despre deznodământul din Cupă, punctând că era unul dintre obiectivele sale. Mai mult, tehnicianul a dezvăluit că avea încredere în șansele echipei sale de a ajunge până în finală, mai ales după ce principalele contracandidate au fost eliminate.

  • FCSB, câștigătoarea Cupei României

„Pentru asta am venit aici!” 

„Am informații pe care le-am pus cap la cap, știu că conducerea a încercat să facă tot posibilul ca să putem juca meciul, un obiectiv important pentru noi, pentru club. Un obiectiv foarte important pentru mine și băieții mei, mărturisesc că pentru asta am venit aici, pentru trofee. Puneam foarte mult preț pe trofeu, ne-am chinuit, am avut deplasarea grea la Hunedoara, un culoar foarte bun, sunt echipe importante care au ieșit. 

Cred că dacă noi jucam meciul cu Voluntari și reușeam să mergem mai departe, aveam o șansă importantă să mergem către finală. Sunt lucruri pe care nu le-am putut controla, nu au depins de noi, rămân regretul și frustrarea”, a spus Iordănescu la conferința de presă. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies