Cupa Mondiala 2018

Cupa Mondiala 2018. COSMAR pentru Lukaku dupa ce l-a egalat pe Cristiano Ronaldo! Cat de grava e accidentarea de la meciul cu Tunisia

Golurile lui Romelu Lukaku au dus-o pe Belgia aproape sigur in optimile Mondialului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Iunie 2018, 18:31
Data actualizarii: Sambata 23 Iunie 2018, 18:37

Romelu Lukaku a stabilit o multime de recorduri la Cupa Mondiala din 2018, atat pentru nationala, cat si in cadrul turneului - a devenit primul jucator de la Maradona in 1986 care marcheaza cate o dubla in primele 2 meciuri la Mondial; este primul jucator care a inscris la turneul final cu piciorul stang, cu piciorul drept si cu capul din faze de joc; are mai multe goluri la turneele majore pentru Belgia fata de orice alt jucator din istoria acestei nationale; are 4 goluri din 5 suturi la poarta la Mondial si a ajuns la 40 de goluri in 71 de partide pentru Belgia - niciun jucator nu a inscris mai multe pentru nationala Belgiei de-a lungul timpului!

Lukaku l-a egalat pe Cristiano Ronaldo in topul golgheterilor de la Mondial insa partida cu Tunisia s-a incheiat cu o veste proasta pentru Lukaku! Acesta s-a accidentat la glezna stanga si este incert pentru ultima partida din grupe, contra Angliei.

Dupa meci, selectionerul Belgiei, Roberto Martinez, a confirmat ca Lukaku are probleme la ligamentul extern al gleznei drepte: "A fost agatat la finalul primei reprize, a incercat sa continue, dar asta i-a făcut rau. Vom vedea ce va fi in urmatoarele 48 de ore".

Modifică setările cookies