Cupa Mondiala 2018

Scandal monstru iscat de un politician rus, dupa eliminarea Germaniei de la Mondial! Cum a explicat rusinea nemtilor din grupe

Un guvernator rus din regiunea rusa Lipetsk a iscat numeroase discutii dupa ce a explicat intr-un mod cel putin bizar eliminarea Germaniei de la Mondial. Acum, el spune ca "cineva i-a spart contul".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018, 21:11
Data actualizarii: Vineri 29 Iunie 2018, 21:19

Politicianul rus Oleg Korolev, fost guvernator al regiunii Lipetsk timp de doua decenii, este de parere ca eliminarea Germaniei de la Cupa Mondiala este "o revansa a istoriei pentru crimele facute de germani de-a lungul vremii".

"Germania a fost eliminata rusinos de la Mondial pentru ca a iscat doua razboaie mondiale pe acest pamant. E revansa sufletelor milioanelor de victime. Istoria si timpul au intervenit", a fost mesajul publicat pe contul de Twitter al lui Korolev.

Ulterior, mesajul lui Korolev a fost sters, ca urmare a raportarilor.

El a revenit si a afirmat ca mesajul nu i-a apartinut si ca cineva i-a spart contul.

"Cineva mi-a spart contul si a postat ceva despre Germania. Aparent, acest cineva este invidios pe cooperarea noastra productiva cu Germania. Punem mare pret pe cooperarea dintre cele doua tari. Incetati sa bagati raca, incetati sa interveniti, pentru ca este in zadar", a scris el.

Modifică setările cookies