Dan Petrescu pregateste LOVITURA VERII pentru Liga 1: FCSB, afectata direct! Super jucatorul pe care il ia in China
Vineri 29 Iunie 2018, 20:46

Dan Petrescu pregateste LOVITURA VERII pentru Liga 1: FCSB, afectata direct! Super jucatorul pe care il ia in China

Dan Petrescu poate da o noua lovitura celor de la FCSB.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dupa ce in sezonul trecut Petrescu a reusit sa castige titlul cu CFR in fata echipei lui Dica, acum antrenorul plecat in China doreste sa-l transfere si pe unul dintre fotbalistii anuntati de Gigi Becali drept unul dintre transferurile verii.

Dan Petrescu negociaza cu CFR Cluj pentru a-l aduce pe Bilel Omrani la Guizhou Hengfeng. Potrivit ProSport, jucatorul in varsta de 25 de ani are sanse mari de a juca din nou sub comanda lui Petrescu.

"Omrani urmareste o echipa care sa-l propulseze in nationala Algeriei. Eu cred ca FCSB il poate ajuta sa urce mai sus in cariera, dar vedem ce va fi", a declarat pentru sursa citata, Farid Adjaoud, impresarul fotbalistului.

Dupa plecarea lui Budescu, Gigi Becali a anuntat ca la FCSB vor veni doi jucatori: Rusescu si Omrani. FCSB l-a dorit pe Omrani inca din iarna, insa transferul nu s-a mai realizat.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"