Cupa Mondiala 2018

Penedo a RABUFNIT dupa ce a fost UMILIT la Cupa Mondiala 2018: "Jucatorii nostri sa se adapteze!" Cum i-a criticat pe panamezi

Jaime Penedo a plecat dezamagit de la Cupa Mondiala 2018

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018, 10:40
Data actualizarii: Vineri 29 Iunie 2018, 10:58

Penedo a primit cele mai multe goluri de la Cupa Mondiala in faza grupelor, 11 goluri in trei meciuri cu Belgia, Anglia si Tunisia. Panama pleaca din Rusia cu doua goluri marcate, primele din istoria ei.

Penedo le cere panamezilor sa invete de la europeni cum se joaca fotbal, colegii sai fiind depasiti de ritmul de joc al echipelor europene.

"Stiam ca o sa fie asa... a fost prima Cupa Mondiala pentru Panama. Reprezentam America Centrala, aici fotbalul se joaca mai lent decat in Europa. Nu avem aproape niciun jucator care joaca in Europa, situatia e mai rea in felul asta. Panama ar trebui sa-si imbunatateasca ritmul, jucatorii nostri ar trebui sa se adapteze la acest ritm... Ar trebui sa tina minte ca rezultatul final este obtinut doar dupa 90 de minute. Trebuie sa ne imbunatatim concentrarea",
a spus portarul lui Dinamo.

Penedo e dezamagit ca Italia nu s-a calificat la Mondial si nu a apucat sa-l intalneasca pe idolul sau, Buffon.

"Unii oameni spun ca seman fizic cu Buffon. As fi vrut sa-l intalnesc, e cel mai bun portar din lume. Din pacate, e imposibil, pentru ca Italia nu a jucat la Cupa Mondiala"
, a spus Penedo. 

Panama a facut parte din grupa G, cu Anglia, Belgia si Tunisia. Belgia a castigat grupa si joaca in optimi cu Japonia, in timp ce englezii vor intalni Columbia. 

Modifică setările cookies