Tenis

Wimbledon 2018 | "Ati vazut ce a patit Germania, campioana mondiala!" Simona Halep, despre sansele la castigarea turneului de la Londra

Simona Halep se pregătește pentru al treilea Grand Slam al anului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 20:13
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 20:32

Aflata pe locul 1 mondial, Halep a vorbit despre sansele pe care le are la castigarea turneului de la Londra. 

"Wimbledonul reprezinta intotdeauna un eveniment deosebit. Este altceva. Atmosfera, oamenii, jocul, toate sunt diferite. De aceea incerc si eu sa ma ridic la inaltimea momentului. Daca mi se cer pronosticuri, evit sa raspund. Nu stiu ce voi face, dar voi da totul. Important este jocul, important este propria mea concentrare, restul va veni in mod natural.

Daca te concentrezi si iti controlezi jocul, ai mari sanse de castig. Dar nici atunci nu e totul sigur. Am adversare foarte valoroase, vor aparea chiar si in primele tururi. Sigur ca ma gandesc la victorie si nu ma tem de nimeni. Dar asta nu inseamna ca va fi usor sau ca poate cineva sa spuna ce va fi sau cum va fi. Asa a fost si la Roland Garros. Se putea intampla orice", a spus Simona Halep pentru Magna News.

Romanca stie ca va avea o misiune grea la Wimbledon si spune ca totul este imprevizibil in sport, mai ales in tenis. 

"Ma onoreaza faptul ca sunt favorita numarul 1, dar este si o uriasa responsabilitate. Va dati seama ca toate adversarele se vor concentra o data in plus impotriva mea? si e normal sa fie asa. O faceam si eu cand eram mai tanara si ma situam mai jos in clasament, la meciurile impotriva jucatoarei numarul 1 mondial. Repet, nu imi doresc niste adversare anume, nici nu vreau sa evit cine stie pe cine. Voi juca asa cum cere programul, punand toata energia si experienta mea in fiecare meci. Nu o spun pentru ca asa trebuie spus. Tenisul a devenit foarte omogen, valorile se apropie, ca si in intreg sportul, asa simt eu. Nu mai exista favoriti certi, nici campionii mondiali nu mai pot fi siguri de ceva anume. Ei trebuie sa lupte din primul minut pentru orice meci, pentru orice victorie.

Ati vazut, campioana mondiala de fotbal, Germania, o echipa foarte valoroasa si de mare traditie? Dar, nimic nu mai este sigur in sport, acum. Iar la tenis, orice problema de moment te poate ajuta sau incurca in modul cel mai imprevizibil. Sper sa aduc bucurie suporterilor mei din Romania, carora le multumesc pentru uriasul sprijin moral", a mai declarat Halep.

Modifică setările cookies