Cupa Mondiala 2018. Adevarul despre VAR dupa faza grupelor! Care ar fi fost echipele calificate daca sistemul NU exista
Vineri 29 Iunie 2018, 10:12

Cupa Mondiala 2018. Adevarul despre VAR dupa faza grupelor! Care ar fi fost echipele calificate daca sistemul NU exista

Sistemul VAR a creat multe controverse insa nu a afectat atat de mult Cupa Mondiala din Rusia.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Daca sistemul VAR nu ar fi existat la Cupa Mondiala din Rusia, in optimi ar fi fost calificate aceleasi 16 echipe! O spun cei de la Marca dupa ce au luat in calcul momentele in care arbitru si-a schimbat decizia initiala dupa ce au analizat reluarea.

In doar 6 partide au fost decizii care au schimbat scorul final al meciului in urma deciziei cu sistemul VAR - aceste partide au fost in grupele B, C si F. Sistemul VAR a facut ca Spania sa termine pe primul loc in fata Portugaliei dupa golul validat al lui Aspas si penalty-ul acordat Iranului. Fara aceste decizii, Portugalia ar fi terminat pe primul loc in fata Spaniei.

In grupa C, Franta ar fi avut 2 puncte mai putin in timp ce Danemarca ar fi avut 2 puncte mai mult iar cele 2 ar fi facut schimb de locuri in fruntea clasamentului. La fel si in grupa F, unde Mexic ar fi terminat pe primul loc, iar Suedia pe locul 2 dupa penalty-ul din partida cu Coreea de Sud care a fost acordat VAR. Germania ar fi terminat tot pe ultimul loc, chiar daca prima reusita a Coreei nu ar fi fost validata.VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis a trimis la CCR o nouă sesizare de neconstituționalitate