Cupa Mondiala 2018. Adevarul despre VAR dupa faza grupelor! Care ar fi fost echipele calificate daca sistemul NU exista

Cupa Mondiala 2018. Adevarul despre VAR dupa faza grupelor! Care ar fi fost echipele calificate daca sistemul NU exista

Sistemul VAR a creat multe controverse insa nu a afectat atat de mult Cupa Mondiala din Rusia.

Daca sistemul VAR nu ar fi existat la Cupa Mondiala din Rusia, in optimi ar fi fost calificate aceleasi 16 echipe! O spun cei de la Marca dupa ce au luat in calcul momentele in care arbitru si-a schimbat decizia initiala dupa ce au analizat reluarea.

In doar 6 partide au fost decizii care au schimbat scorul final al meciului in urma deciziei cu sistemul VAR - aceste partide au fost in grupele B, C si F. Sistemul VAR a facut ca Spania sa termine pe primul loc in fata Portugaliei dupa golul validat al lui Aspas si penalty-ul acordat Iranului. Fara aceste decizii, Portugalia ar fi terminat pe primul loc in fata Spaniei.

In grupa C, Franta ar fi avut 2 puncte mai putin in timp ce Danemarca ar fi avut 2 puncte mai mult iar cele 2 ar fi facut schimb de locuri in fruntea clasamentului. La fel si in grupa F, unde Mexic ar fi terminat pe primul loc, iar Suedia pe locul 2 dupa penalty-ul din partida cu Coreea de Sud care a fost acordat VAR. Germania ar fi terminat tot pe ultimul loc, chiar daca prima reusita a Coreei nu ar fi fost validata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies