Cupa Mondiala 2018

MOTANUL Ahile a ales castigatoarea din partida Rusia - Egipt! Oracolul rusilor a ghicit rezultatul la meciul de deschidere

Motanul Ahile e marea speranta a rusilor la Cupa Mondiala. :)

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iunie 2018, 13:15
Data actualizarii: Marti 19 Iunie 2018, 13:17

Motanul Ahile, ''oracolul'' Cupei Mondiale de fotbal 2018, care a pronosticat corect victoria selectionatei tarii gazda, Rusia, in partida de deschidere cu Arabia Saudita (5-0), a anuntat acum un nou succes pentru ''Sbornaia'', in meciul cu Egiptul, care se va disputa marti seara la Sankt Petersburg.

Ahile, care isi face predictiile prin alegerea intre doua boluri cu mancare pentru pisici, nu a avut nici de aceasta data vreo ezitare, optand pentru castronul cu steagul Rusiei. Insa, dupa ce l-a golit, s-a indreptat catre bolul egiptean, gustand si din acesta putin.

Motanul de culoare alba, membru eminent al brigazii feline care protejeaza de rozatoare Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, a fost ales sa faca predictii datorita surditatii sale, care il face sa fie mai putin supus stresului cauzat de zgomotele si agitatia din jurul sau, dupa cum a precizat Anna Kondratieva, medic veterinar la celebrul muzeu din fosta capitala imperiala rusa.

Ahile nu este primul animal care incearca sa imite cu succes celebra caracatita Paul, devenita cea mai cunoscuta molusca din lume, datorita predictiilor sale corecte pentru toate meciurile selectionatei Germaniei la Cupa Mondiala 2010.

Patru ani mai tarziu, la CM 2014 din Brazilia, Madame Shiva, un porcusor de Guineea, si pestele piranha Pele nu au mai avut aceeasi rata de reusita.

Modifică setările cookies