maradona Argentina Cupa Mondiala 2018 Jorge Sampaoli mesaj dur Cupa Mondiala 2018

"Nu se mai poate intoarce in Argentina!" Maradona, MESAJ DUR pentru selectionerul Sampaoli

Argentina a facut egal in meciul de debut de la Cupa Mondiala din Rusia in fata Islandei (1-1). 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Iunie 2018, 10:58
Data actualizarii: Luni 18 Iunie 2018, 11:16

Dupa remiza din prima partida de la Mondial, Diego Maradona ii aduce critici dure selectionerului Jorge Sampaoli. 

Argentinienii au reusit sa adune doar un punct dupa partida disputata cu debutantii de la Cupa Mondiala, iar drumul lor in Rusia nu a inceput asa cum se astepta intreaga lume. 

Diego Maradona, fost castigator al competitiei mondiale s-a aratat nemultumit de tactica lui Sampaoli si l-a atacat pe selectioner cu toate armele. 

"Daca va continua asa, Sampaoli nu se mai poate intoarce in Argentina. Planul lui de joc a fost disgratios. Chiar daca media de inaltime a isladezilor este de 1.90 m, noi am jucat trimis toate loviturile din corner sus. Nu ii invinuiesc pe jucatori. Dau vina pe o lipsa de pregatire, pentru ca acolo s-a vazut ca nu a fost niciun fel de pregatire", a spus castigatorul din 1986 al Cupei Mondiale. 

"Poti lua cu tine 25 de jucatori brilianti, dar trebuie sa lucrezi cu ei. Putem observa cu totii ca islandezii au fost mai bine instruiti ca argentinienii, iar asta este o mare rusine", a continuat Maradona. 

Cu toate ca Messi a ratat un penalty, Maradona nu arunca vina asupra acestuia. In schimb, remarca impactul pe care jucatorul l-a avut asupra jocului echipei. 

"A fost extraordinar sa vedem o echipa a Argentinei care nu gasea raspunsuri, jucatori cu capul plecat, chinuindu-se sa dea pase curate. Messi a fost singura lor arma. Argentina este in mare pericol, deoarece nigerienii au experienta, stiu cum sa contraatace si cum sa inscrie", a incheiat Maradona. 

Argentina evolueaza in grupa D si mai are de disputat partidele impotriva Croatiei si Nigeriei. 

Modifică setările cookies