Spania si-a dat afara antrenorul cu o zi inainte de startul Mondialului! Anunt oficial: cine va sta pe banca la turneul final

Numirea lui Julen Lopetegui pe banca Realului a luat prin surprindere pe toata lumea. Inclusiv pe oficialii Federatiei Spaniole de Fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Iunie 2018, 11:50
Data actualizarii: Miercuri 13 Iunie 2018, 21:10

UPDATE: Federatia Spaniola de Fotbal si-a anuntat in mod oficial noul selectioner! Fernando Hierro va conduce nationala Spaniei la Campionatul Mondial.


UPDATE: Potrivit CadenaSer, Albert Celades va sta pe banca nationalei Spaniei la meciul de debut de la Campionatul Mondial cu Portugalia. Celades este selectionerul nationalei Under 21.


UPDATE: Situatie absolut incredibila la nationala Spaniei. Julen Lopetegui a fost demis de Federatia Spaniola de Fotbal cu doar o zi inainte de startul Campionatului Mondial. "Am fost obligati sa renuntam la el", a declarat Luis Rubiales, presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal.

Potrivit AS, 99% Spania va fi condusa la Mondialul din Rusia de Hierro, directorul sportiv al federatiei, si Celades, selectionerul de la U21.

"Am vorbit cu jucatorii, m-au asigurat ca vor incerca sa castige Cupa Mondiala alaturi de noul staff tehnic ", a spus Lopetegui.


UPDATE: Potrivit Marca, revolta jucatorilor a dat roade, iar "federalii" au facut un pas in spate. Lopetegui va continua la nationala Spaniei pe durata Campionatului Mondial.


UPDATE: Jucatorii sunt de partea selectionerului. Daca oficialii federatiei vor ca Lopetegui sa plece chiar din acest moment, fotbalistii nu vor ca antrenorul sa fie demis cu doar o zi inainte de startul Campionatului Mondial.

"Aici nu suntem la o echipa de club. Suntem la echipa nationala si am venit aici pentru a castigat Campionatul Mondial", au spus jucatorii in vestiar, conform Marca.


Federatia Spaniola de Fotbal a anuntat o conferinta de presa fulger ce va avea loc astazi, eveniment care nu e era trecut in calendarul oficial al echipei. Presa din Spania noteaza ca presedintele federatiei a fost extrem de deranjat de faptul ca selectionerul Lopetegui a acceptat oferta Realului cu doar doua zile inainte de startul Campionatului Mondial. Potrivit jurnalistilor din Spania, "federalii" vor sa renunte la Lopetegui chiar daca mai sunt doar cateva ore inainte de startul turneului final.

Conform presei spaniole, federatia are deja pregatite trei nume pentru inlocuirea lui Lopetegui. Fernando Hierro, fostul capitan al Realului care se afla si pe lista "galacticilor" pentru inlocuirea lui Zidane, Albert Celades, selectionerul nationalei Under 21, si chiar Zinedine Zidane, tehnicianul caruia i-a luat locul Lopetegui pe banca Realului.

Hierro, directorul sportiv al federatiei spaniole, a avut un schimb de replici violent cu Lopetegui chiar pe terenul de antrenament din Krasnodar. Hierro i-a reprosat lui Lopetegui faptul ca a acceptat oferta Realului cu doar cateva ore inainte de startul Campiontului Mondial.

Spania este in Grupa B, alaturi de Portugalia, Maroc si Iran. Meciul de debut al Spaniei la Mondial este chiar derby-ul cu Portugalia ce va avea loc pe 15 iunie.

Modifică setările cookies