fernando santos Campionatul Mondial 2018 Campionatul Mondial Rusia Cristiano Ronaldo Portugalia Cupa Mondiala 2018

Dezvaluiri incredibile ale selectionerului Fernando Santos! "Subconstientul jucatorilor poate lucra. Oamenii vorbesc numai despre Cristiano"

Cristiano Ronaldo este golgheterul Campionatului Mondial din Rusia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Iunie 2018, 08:00
Data actualizarii: Sambata 23 Iunie 2018, 08:59

Ronaldo este singurul marcator al Portugaliei, cu 4 reusite in doua meciuri. Golurile lui i-au adus portugaliei 4 puncte pana acum in faza grupelor. 3-3 a fost scorul confruntarii cu Spania si 1-0 cel al disputei cu Marocul. 

In ciuda faptului ca recunoaste o tendinta a jucatorilor sai de a-l cauta pe Cristiano pe teren, Fernando Santos nu considera ca Portugalia este dependenta de starul lui Real. 

"Oamenii vorbesc numai despre Cristiano. Subconstientul jucatorilor poate lucra. Ei se pot gandi la ce se poate intampla daca nu ii paseaza lui Ronaldo. Recunosc ca se poate intampla asta, dar nu suntem dependenti de Cristiano. 

Am un exemplu clar: Guedes a scapat pe contraatac in meciul cu Spania si putea sa incerce sa patrunda singur, dar imediat l-a cautat pe Cristiano", a spus selectionerul portughez Fernando Santos.

Portugalia este in grupa B la Mondialul din Rusia, cu Spania, Iran si Maroc. Portughezilor le-a mai ramas de disputat un singur meci in faza grupelor, cel cu nationala Iranului. Oamenii lui Santos au adunat pana acum 4 puncte in grupe si se afla la egalitate perfecta cu spaniolii. 

Modifică setările cookies