STERGE PE JOS cu golurile de Mondial ale lui Cristiano Ronaldo! "Au venit din faze fixe, penalty-uri sau greseli"

Cristiano Ronaldo Cesc Fabregas Cupa Mondiala 2018 goluri Rusia 2018 Cupa Mondiala 2018 STERGE PE JOS cu golurile de Mondial ale lui Cristiano Ronaldo! "Au venit din faze fixe, penalty-uri sau greseli"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018, 17:32
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2018, 17:38

Golurile lui Cristiano Ronaldo de la Mondialul din Rusia sunt contestate de un nume mare din fotbalul spaniol. 

Cesc Fabregas spune ca recordul de goluri al lui Ronaldo la Cupa Mondiala din Rusia a fost realizat cu un strop de noroc. 

Atacantul lui Real Madrid a reusit sa marcheze patru goluri in primele doua partide disputate de nationala Portugaliei la turneul final. 

Ronaldo a reusit hattrick-ul in partida de debut la Mondial impotriva Spaniei si a marcat si in partida disputata cu nationala Marocului. 

Totusi, mijlocasul lui Chelsea, care nu a fost selectionat in echipa de Mondial a Spaniei, Cesc Fabregas, nu crede ca golurile lui Ronaldo au fost atat de impresionante pe cat pot parea. 

"Zilele astea, Cristiano Ronaldo are un rol foarte diferit in primul 11 al Portugaliei - el sta in fata si nu-l mai vedem alergand pe toata suprafata terenului. Este unul dintre marile nume ale Mondialului din Rusia care a reusit un start puternic la acest turneu final din punctul de vedere al golurilor, cu patru reusite pana acum. 

Da, joaca foarte bine, insa daca ne uitam la ce a facut cu adevarat, el a marcat dintr-un penalty, dintr-o lovitura libera, unul din corner si unul dintr-o lovitura pe care David de Gea ar fi trebuit sa o aprere.

Nu poti spune ca el si Portugalia au aratat niste combinatii marete sau un tiki-taka pe teren care i-au ajutat sa marcheze goluri marete. 

Trebuie sa-i acordam ceea ce merita, bineinteles, insa golurile lui au venit din faze fixe, penalty-uri sau greseli", a spus Cesc Fabregas. 

Portugalia a remizat in prima partida de la Mondial disputata cu Spania (3-3), a reusit sa invinga Marocul (1-0) si mai are de jucat o ultima partida in faza grupelor, cu Iranul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!