Enrique Caceres Campionatul Mondial Rusia CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Egipt Cupa Mondiala 2018

Cupa Mondiala 2018. Prima echipa care a reclamat arbitrul la FIFA: "Toata brigada sa fie anchetata!" 

Arbitrajul video a dat peste cap Cupa Mondiala din Rusia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018, 13:56
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2018, 13:59

Egiptul va inainta un protest formal la FIFA impotriva prestatiei arbitrului paraguayan Enrique Caceres, ale carui decizii au prejudiciat rezultatul din meciul cu Rusia (1-3), disputat marti in Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, relateaza Reuters.

''Dorim o investigatie a intregii brigazi de arbitraj'',
a declarat vineri presedintele federatiei egiptene, Hany Abo Rida.

Egiptul, invinsa de Rusia cu 3-1, a suferit a doua infrangere si nu mai are sanse de calificare in optimile de finala.

Abo Rida, membru al Consiliului FIFA, sustine ca fundasul Ahmed Fathi a fost impins la o faza in care incerca sa degajeze balonul si din acest motiv a trimis balonul in propria poarta, ceea ce a permis Rusiei sa deschida scorul in minutul 47. La o alta faza, in minutul 78, oficialul egiptean a opinat ca atacantul Marwan Mohsen a fost busculat in careu de fundasul rus Ilia Kutepov, dar arbitrul nu a cerut consultarea VAR.

''Arbitrul trebuia sa ceara consultarea VAR pentru a verifica daca a fost penalty. Trebuiau sa vada si faza in care Fahti a fost impins. Este dreptul nostru de a face o plangere si de a cere o investigatie'',
a spus Abo Rida.

In ultimul meci, Egipt va juca luni cu Arabia Saudita, la Volgograd, ambele echipe fiind deja eliminate in faza grupelor.

Modifică setările cookies