Blatter a ajuns in Rusia: "Asta e MONDIALUL meu!" Ce a vorbit cu Putin. VIDEO

Fostul presedinte FIFA a incalcat interdictia primita in fotbal si a mers la Cupa Mondiala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 14:21
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 14:24

Invitat de Putin, Sepp Blatter a mers la meciul dintre Portugalia si Maroc. "Asta e Mondialul meu!", a spus elvetianul sfidator. El a fost condamnat pentru coruptie si interzis din orice activitate sportiva.

'Nu sunt implicat in activitati de fotbal. Sunt un invitat personal aici. Asta nu ar trebui sa deranjeze FIFA. Daca FIFA va arata putin respect, este pentru ca stie ca am o invitatie oficiala sa fiu aici'', a spus Blatter pentru Channel 4 News.

FIFA a precizat ca prezenta lui Blatter la un meci nu reprezinta o violare a suspendarii sale.

Blatter s-a intalnit deja si cu Putin.

"M-am intalnit cu presedintele miercuri seara la Kremlin, am luat cina impreuna. Am discutat putin despre fotbal, despre startul bun in competitie al echipei Rusiei. E important ca echipa gazda sa inceapa bine. Au avut o victorie, a doua, acum se vede Cupa Mondiala", a spus Blatter. 

Blatter (82 ani) a fost constrans sa demisioneze in 2015, in momentul in care FIFA era zguduita din temelii de un imens scandal de coruptie, fiind la conducerea forului mondial cu compatriotul sau Gianni Infantino, ales in 2016 in functie.

Totusi, impotriva fostului presedinte nu au fost aduse acuzatii si Blatter sustine ca nu a gresit cu nimic.

''Sunt suspendat, sunt inca un presedinte suspendat. Sunt inca presedinte, dar suspendat, a spus Blatter pentru canalul rus RT. Nu a fost usor pentru mine si inca nu imi este usor''.

Blatter a sustinut candidatura Rusiei la Congresul FIFA din 2010 si vede Cupa Mondiala 2018 ca pe o realizare personala: ''Cand am sosit ieri, am vazut putin ca este si Cupa mea Mondiala. Cum am fost primit aici, televiziuni, camere, fotografi si celelalte''.

Modifică setările cookies