UEFA Conference League Jarrod Bowen West Ham United Conference League

„Cel mai mare meci din carieră!” MVP-ul finalei UEFA Conference League, în extaz după trofeul câștigat 

Fiorentina - West Ham a fost finala UEFA Europa Conference League, scor 1-2, care s-a văzut pe PRO Arena și VOYO. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 00:26
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 00:32

Scorul a fost deschis de italieni, în prima repriză prin Jovic, însă reușita i-a fost anulată cu VAR. West Ham a reușit să deschidă scorul în a doua repriză, în minutul 62, după ce Benrahma a înscris din penalty, însă bucuria englezilor a ținut doar cinci minute, Bonaventura egalând. 

În minutul 90, Bowen a reușit însă să marcheze golul victoriei pentru West Ham și a adus astfel primul trofeu european „ciocănarilor” după 58 de ani. Atacantul englez de 26 de ani a fost numit și MVP-ul partidei și a vorbit la finalul meciului, extrem de fericit. 

Ce a declarat Jarrod Bowen după finala câștigată

„Am visat să înscriu, dar să marchez golul victoriei în ultimul minut...am crezut că voi începe să plâng. Sunt pur și simplu fericit, nu pot descrie în cuvinte. Nu am avut cel mai bun sezon, inclusiv eu, dar sunt extrem de încântat. 

Faci cursa aia de 10 ori și ai putea să reușești o singură dată să îți iasă. Am avut mult timp însă am fost încrezător și când am văzut că a intrat în plasă nici nu am știut ce să fac. A fost cel mai mare meci din cariera mea.  A mai fost o șansă și am câștigat-o. Înseamnă atât de mult. Mă gândesc la petrecere în seara asta. Vreau să sărbătoresc cu jucătorii, cu tatăl meu, unchiul, fratele și prietenii mei care erau în primul rând”, a declarat Bowen conform uefa.com. 


Fiorentina - West Ham 1-2 | West Ham dă lovitura în minutul 90! pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!