Gigi Becali FCSB peluza sud steaua Steaua Conference League Peluza Sud Steaua / CSA

VIDEO EXCLUSIV ”Transferul” anunțat de Becali la FCSB: ”Cei din Peluza Sud se vor întoarce. Știu sigur că CSA Steaua o să se desființeze”

După FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2, Gigi Becali a transmis un mesaj către rivalii de la CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 17:25
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 17:25

Patronul celor de la FCSB urmărește cu atenție situația în care a ajuns echipa care este administrată de Clubul Sportiv al Armatei. În acest moment, se așteaptă ca Steaua să-și schimbe forma de organizare pentru a putea promova în Liga 1. Acest lucru a ”blocat” și participarea la baraj a echipei din Ghencea în sezonul precedent.

Doar că ”tăcerea” din birourile celor de la Steaua îi neliniștește pe fanii echipei. Gigi Becali crede că echipa din eșalonul secund se va desființa.

Gigi Becali râde de CSA Steaua: ”Nimic nu poate pleca! Cei din Peluza Sud se vor întoarce”

„Acolo sunt două lucruri: ori societate comercială pe acțiuni, ori asociație sportivă. Pe una n-au cum s-o facă, că trebuie să dea jucătorii prin Hotărâre de Guvern. Ei nu au soluții, nu au cum. E imposibil de făcut! Ei nu pot face cum a făcut FC Argeș.

Ei fac parte din patrimoniul Armatei și nu poate nimic să plece fără Hotărâre de Guvern. Nimic nu poate pleca, nimic! Și dacă o dă la o societate comercială și îi dă și locul în Divizia B, trebuie să facă licitație. La asociație nonprofit poți să le dai, dar tot prin Hotărâre de Guvern. Dar trebuie să ai motivul, care e oportunitatea. 

Cea mai grea problemă pe care nu o vor putea scoate la capăt niciodată este că marca Steaua e în patrimoniul MApN. Marca poate fi dată doar prin Hotărâre de Guvern și licitație. Cred că în 3-4-5 ani nu vor mai putea avea nici numele de Steaua, îl voi anula eu în instanță pentru că am dreptate. Va fi o echipă în Divizia B care se va numi Gheorghe Vasile. 

Și cei din Peluza Sud, care sunt tot ai noștri, se vor întoarce. Când vin palmaresul, marca și sigla, ei se vor întoarce, dar să vedem dacă îi mai primesc ăștia. Ce știu sigur e că echipa aia o să se desființeze. Stai să vedem cum ies din balamucul ăsta, s-au cheltuit vreo 6-7 milioane de euro. Să vedem pe ce și de ce”, a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!