Gigi Becali grupe conference league Silkeborg - fcsb Vivi Rachita Conference League

"Să-l întrebăm pe Gigi Becali!". Val de ironii la adresa FCSB cu privire la formula de start pentru meciul cu Silkeborg

Silkeborg - FCSB se vede în direct pe PRO ARENA și VOYO, joi, de la 19:45, și va fi și livetext pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 14:33
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 14:42

FCSB a făcut deplasarea în Danemarca fără unii dintre cei mai în formă jucători.

Vicecampioana României a decolat spre Danemarca fără Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Malcom Edjouma, Darius Olaru și Risto Radunovic, în timp ce Boban Nikolov și Billel Omrani nu se află pe lista UEFA, iar Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu și Adrian Șut se recuperează încă după accidentări foarte grele.

Vivi Răchită este de părere că strategia celor de la FCSB de a juca în Danemarca cu rezervele nu este una fericită, deoarece fotbaliștii au nevoie de meciuri constant pentru a rămâne în formă. 

"Care sunt titularii la FCSB? Trebuie să-l întrebăm pe Gigi Becali. Dacă vorbim cu Dică., vorbim degeaba. Eu cred că este o greșeală de strategie. Noi, cei din fotbal, spunem că cel mai bun antrenament este jocul.

Nu înțeleg de ce i-au lăsat pe acești jucători acasă, pentru că nu sunt foarte obosiți, n-au făcut nu știu ce efort. Un joc în Danemrca, la Silkeburg, i-ar fi ajutat mai mult decât să rămână acasă, probabil cu un preparator fizic. Sunt convins că nu se vor antrena 100%. Pentru Petrolul cred că va fi un lucru bun", a declarat Vivi Răchită pentru DigiSport.

Și Alex Bourceanu critică decizia vicecampioanei României

"Avem dorința de a ne califica în cupele europene, dar când ajungem acolo nu tratăm serios. În momentul când ajungem acolo, ne arătăm nivelul, valoarea. Când nu ai șapte jucători, indiferent de motiv, e foarte greu să ai așteptări de calificare în primăvară. E greu să pregătești acest meci, să preconizezi cum va juca echipa și rezultatul pe care îl va obține. 

E de înțeles că vrei să urci în Liga 1. Nu văd rostul să mergi în Europa și să nu onorezi competiția. Ne dorim să jucăm în viitor din 3 în 3 zile. Pentru a-i antrena să facă asta, trebuie să joace. Cum e mai ușor? Când faci ceva de multe ori, sau când nu îl faci? Pentru a-i antrena să joace din 3 în 3 zile, trebuie să exerseze", a declarat Alex Bourceanu la PRO ARENA

Modifică setările cookies