FCSB Conference League Gigi Becali Silkeborg IF Conference League

E jenant ce face FCSB. Florin Caramavrov scrie despre cum vicecampioana își bate joc de competiția de unde a câștigat milioane

Silkeborg IF - FCSB este transmis LIVE pe PRO ARENA și VOYO de la ora 19:45.

Florin Caramavrov
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 11:54
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 12:01

Mi se pare jenant ce face FCSB, deși n-ar trebui să mă mai mire nimic la acest club. Ai ajuns în Conference League și te pezinți fără vreo 6 titulari pentru că n-ai știut să gestionezi prima parte a campionatului intern. E de râsul curcilor. Și nu-mi spuneți că fac și echipe mari așa ceva. În primul rând, FCSB nu este o echipă mare. Apoi, formațiile de la noi abia mai ajung în grupele unei competiții europene, și acolo, în loc să joace pe bune, recurg la chestiuni de genul acesta.

E ca și cum intri la master la o facultate, dar nu te mai prezinți la cursuri pentru că ai un job și vrei să nu pierzi banii de acolo, dar nu te gândești că, terminând acel master, ești mai specializat și poți accesa un job mai bun și mai bine plătit.

În loc să-i vadă lumea, îi ții ascunși

Așa și în situația de față. În loc să ți-i vadă lumea pe alde Cordea, Florinel Coman și Olaru, ca să îi poți vinde pe sume bune, tu îi ții acasă, să se odihnească pentru meciurile cu Petrolul și UTA!

Dar de ce să ajungi, în primul rând, în situația asta, de a tremura pentru play-off, când bagi cei mai mulți bani în transferuri din Liga 1? E aiuritor.

Și nu mai vreau să aud motivații de genul: „Sunt banii lui, face cum vrea el”. În primul rând, Becali joacă într-o competiție organizată în România, deci trebuie să țină cont de regulile de aici. El nu a înțeles nici după ce a făcut pușcărie că nu este deasupra legilor. 

FCSB reprezintă România

Apoi, în competițiile europene FCSB reprezintă România, e vorba și de prestanță, dar și de coeficientul UEFA, care a ajuns mic, mic e tot după ce ne-au eliminat Karagandî și mai știu eu ce echipe anonime.

Și mai e un aspect: îți bați joc de competiția de unde ai câștigat peste 5 milioane de euro în câteva luni. Și de unde mai puteai câștiga alte câteva milioane dacă erai serios.

Concluzia: după ce că suntem slabi, mai suntem și proști.

Modifică setările cookies