VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali și Nicolae Dică, apărați de dublul campion cu FCSB: „Jucătorii se ascund în spatele antrenorului și al conducătorului!”

Fotbalistul emblematic al FCSB-ului susține că actualii jucători ai vicecampioanei României nu ar trebui să pună evoluțiile slabe pe seama presiunii create de Gigi Becali și Nicolae Dică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 13:33
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 13:33

FCSB a obținut doar un punct în primele două meciuri din Grupa B din UEFA Conference League, după 1-3 cu West Ham și 0-0 cu Anderlecht. Iar în runda a treia, roș-albaștrii se vor deplasa în Danemarca pentru a se duela cu Silkeborg, joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Sorin Ghionea nu înțelege strategia FCSB-ului din UEFA Conference League 

Nicolae Dică (42 ani) a ales să menajeze 7 jucători pentru partida cu danezii. Astfel, Andrei Cordea (23 ani), Malcom Edjouma (25 ani), Andrea Compagno (26 ani), Darius Olaru (24 ani), Joonas Tamm (30 ani), Florinel Coman (24 ani) și Risto Radunovic (30 ani) nu au făcut deplasarea pentru meciul cu Silkeborg. Iar tactica antrenorului nu este înțeleasă de Sorin Ghionea (43 ani). 

„Pentru mine e puțin ciudat. Au muncit foarte mult să ajungă în grupele unei competiții europene, chiar dacă e Conference League. Vedem și noi că de mulți ani suntem departe de Chiampions League, de grupele Europa League. Devine din ce în ce mai greu pentru o echipă românească să acceadă în grupele acestor competiții. Iar în momentul în care ajungem mizăm mai mult pe campionat. Sper ca jucătorii care vor intra să se ridice la nivelul așteptărilor și să vină cu un rezultat pozitiv, cu 3 puncte”, a declarat Sorin Ghionea pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Sorin Ghionea trage un semnal de alarmă pentru jucătorii FCSB-ului

Fostul fundaș al Stelei București (n.r. actuală FCSB) își aminteștă că atunci când evolua pentru clubul roș-albastru niciodată nu s-a pus problema ca o competiție să fie sacrificată. Totodată, Ghionea a observat că la FCSB jucătorii își găsesc mereu o scuză și pun în mare parte evoluțiile slabe pe seama antrenorului sau a presiunii create de Gigi Becali.

„Niciodată nu s-a pus problema să sacrifici un campionat sau o competiție. Când eram jucător profesionist abia așteptam meciurile, mi-aș fi dorit să jucăm toate meciurile, făceam multe sacrificii. Îmi și asumam acest lucru, mulți dintre ei se ascund în spatele acestei cortine, trasă de multe ori, numită antrenor, conducător. Nu ar trebui să existe, ca jucător ar trebui să faci tot de depinde de tine în acele 2-3 ore cât ești la antrenament, dar mai important e ce faci în celelalte 21 de ore, în care trebuie să te recuperezi, să te alimentezi, să ai grijă de viața ta privată ca să fii foarte bine la antrenament și la ora meciului”, a precizat Sorin Ghionea. 

Modifică setările cookies