Mihai Stoica FCSB Silkeborg - fcsb Superliga

VIDEO Mihai Stoica a găsit explicația pentru eșecul dureros al FCSB-ului din Danemarca: ”Au udat non-stop mocheta”

Mihai Stoica a găsit primele explicații pentru eșecul rușinos al celor de la FCSB din Danemarca, scor 0-5 cu Silkeborg.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 20:47
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 20:47

Pe lângă absența titularilor, menajați la ordinul lui Gigi Becali pentru meciul din campionat cu Petrolul, Mihai Stoica a dat vina și pe suprafața de joc din Danemarca. Gazonul sintetic din Silkeborg a fost ”udat non-stop”, lucru care i-a încurcat pe jucătorii vicecampioanei.

Managerul general al celor de la FCSB a lăudat și jocul danezior, care au obținut prima victorie în competițiile europene după 24 de ani.

Mihai Stoica, după eșecul cu Silkeborg: ”Au udat non-stop mocheta”

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. 

Ce e important. S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe. 

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti. 

(...)

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a spus MM Stoica, potrivit OrangeSport

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

1. West Ham - 9 puncte

2. Anderlecht - 4 puncte

3. Silkeborg - 3 puncte

4. FCSB - 1 punct

VIDEO - Rezumatul partidei Silkeborg - FCSB 5-0

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies