George Ogararu CFR Cluj Conference League FCSB Fotbal intern

„Ne miră că FCSB a pierdut și că CFR a câștigat!” Reacția categorică a lui George Ogăraru

George Ogăraru a vorbit despre cele două meciuri susținute de echipele românești în Conference League joi: Silkeborg - FCSB și Slavia Praga - CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 22:00
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 21:58

Chiar dacă staff-ul tehnic al FCSB-ului a lăsat nu mai puțin de șapte titulari acasă, printre care Risto Radunovic care este accidentat, roș-albaștrii au avut o evoluție slabă și au pierdut cu 0-5 în Danemarca.

De cealaltă parte, CFR Cluj a obținut un rezultat surprinzător, reușind să o învingă cu 1-0 pe Slavia Praga în deplasare la cehi, grație reușitei lui Rangelo Janga în minutul 45.

George Ogăraru, care a câștigat campionatul cu Steaua București în sezoanele 2004/05, respectiv 2005/06, a vorbit despre rezultatele din Silkeborg - FCSB 0-5 și Slavia Praga - CFR Cluj 0-1.

Ogăraru: „Ne mirăm și ne plângem soarta”

„Nu m-am uitat la meci (n.r. Silkeborg - FCSB 5-0), am văzut doar rezultatul și aș vrea să nu am o părere despre asta, pentru că poate fi interpretată. Pe noi ne cam miră lucrurile.

Ne miră că a pierdut FCSB cu 0-5, ne miră că a câștigat CFR Cluj cu 1-0. Suntem într-o continuă mirare. De obicei, ne mirăm și ne plângem soarta.

Dacă stăm să calculăm, nu prea avem premise pentru a susține victorii în Europa, la modul în care se prezintă campionatul românesc și la cum a involuat fotbalul românesc.

Nu știu dacă avem de ce să ne mirăm, știm care este strategia legată de bugete, infrastructură, echipa națională, campaniile europene. (...) Părerea mea este un pic diferită.”, au fost cuvintele lui George Ogăraru, potrivit Digi Sport.

Silkeborg - FCSB 5-0

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

  1. West Ham - 9 puncte
  2. Anderlecht - 4 puncte
  3. Silkeborg - 3 puncte
  4. FCSB - 1 punct

Echipele de start:

Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius, Kusk 

  • Rezerve: Hedvall, Andersen, Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu - Rusu

  • Rezerve: Vlad - Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu
Modifică setările cookies