Constantin Budescu FCSB Petrolul - FCSB Superliga

Constantin Budescu încinge spiritele înainte de Petrolul - FCSB: ”E o echipă de bătut”

Constantin Budescu (33 de ani) a prefațat meciul dintre Petrolul și FCSB, programat duminică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 19:12
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 19:13

Gigi Becali a ”sacrificat” meciul cu Silkeborg din Conference League, pierdut cu 5-0, pentru a ”menaja” titularii înainte de partida de la Ploiești, pe care o consideră foarte importantă în lupta pentru un loc deplay-off.

Chiar și așa, Budescu a spus la conferința de presă că FCSB este o echipă ”de bătut” și încearcă să mute presiunea în tabăra vicecampioanei.

Constantin Budescu: ”FCSB e o echipă de bătut”

"Un meci foarte greu, poate cel mai greu meci de până acum, cu o echipă bună. Nu trebuie să ne luăm după ce s-a întâmplat în Europa, e o echipă foarte bună, cu un lot numeros şi valoros, şi cu siguranţă vom avea un meci greu. Pe foaie, ei sunt favoriţi pentru că sunt o echipă bună, dar noi avem suporterii pe stadion şi putem echilibra balanţa şi, de ce nu, putem şi câştiga.

În general la derby-uri te simţi mult mai motivat, cu atâţia suporteri în tribună îţi doreşti mai mult să câştigi. Eu cred că FCSB este o echipă de bătut, pentru că aţi văzut ce rezultate sunt, e un campionat echilibrat, oricine bate pe oricine, se poate întâmpla orice la orice meci", a declarat Budescu.

După trei înfrângeri consecutive, Petrolul este acum pe locul șapte în Liga 1, cu 17 puncte. O victorie poate ajuta echipa lui Nae Constantin să revină în zona locurilor de play-off.

De partea cealaltă, FCSB este pe locul 13, cu 11 puncte după zece meciuri în Liga 1.

Modifică setările cookies